16072018

PR News

Vă recomandăm

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Bogdan Tomoiagă

Chestionar PRoust: Bogdan Tomoiagă

Bogdan este consultant în comunicare și relații publice și este un produs 100% G...

The Public Advisors goes eco!

Agenţia de relaţii publice The Public Advisors anunţă o nouă colaborare cu Tanaaa, importatorii ceasului Patch - primul ceas biodegradabil din lume! Campania de lansare a primelor ceasuri eco-friendly de pe piaţă din România, coordonată de departamentul de fashion şi lifestyle al agentiei şi-a propus creşterea notorietăţii acestora şi pozitionarea lor ca un accesoriu eco şi trendy în acelaşi timp.

„Ne bucurăm foarte mult de această colaborare, Patch este un produs unic, destinat tinerilor din România pasionaţi în egală măsură de modă şi cele mai noi trenduri, dar şi de conservarea mediului înconjurător. Echipa de Public Advisors se identifică cu aceste concepte şi suntem onoraţi să avem un astfel de client în portofoliul nostru. Ne dorim ca valorile brandului să fie îmbrăţişate de un număr cât mai mare de consumatori români şi Patch să devină the next big thing.”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner The Public Advisors.

Patch, cel mai nou “it item” este eco-friendly, fiind realizat din hârtie 100% biodegradabilă, dar şi foarte fashionable, intrând în portofoliul prestigioasei companii Altanus. Cele 31 de modele de ceasuri sunt din luna martie disponibile şi în România, în exclusivitate pe site-ul www.tanaaa.ro şi în magazinele partenere din Bucureşti.

Agenţia de relaţii publice The Public Advisors se mai mândreşte şi cu alti clienţi neconvenţionali, printre care se numără şi Letters Concept Bar&Lounge, Atelierul de Producţie Param Pam Pam şi târgurile hand-made „Târg cu Tâlc”.

Parteneri

 RZB nou    Lidl-Logo 4C   Logo-McCannPR PNG    rd logo home                     

GMP logo 2      dccom LOGO nou site