25042024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

BrandTailors a realizat campania de comunicare internă pentru Petrom

Pin It
BrandTailors a realizat campania de comunicare internă pentru Petrom, cu ocazia inaugurării centrului Petrom City - primul ansamblu de clădiri din România gândite, proiectate şi construite pentru angajaţii companiei.

Complexul de cinci clădiri localizate în nordul capitalei va reuni aproximativ 2.500 de angajaţi din cele opt sedii ale companiei, aflate în Bucureşti şi Ploieşti. Pentru a facilita interacţiunea între membrii organizaţiei şi pentru a realiza conexiunea acestora cu valorile Petrom, BrandTailors a implementat campania de comunicare internă „Receive to give”, care redă spiritul pionieratului, al sustenabilităţii, parteneriatului, leadershipului şi profesionismului, specifice companiei Petrom. Sistemul de panouri indoor montat în clădirile Petrom City aduc în atenţia personalului conceptul „Receive to give” şi prezintă proiecte interne sau externe şi activităţi de CSR desfăşurate sau în curs de desfăşurare.

"Întrucât clădirile Petrom City adună un număr foarte mare de oameni, era nevoie de ceva care să îi aducă mai aproape, de un amplu fenomen cu implicaţii la nivel de cultură organizaţională. Ideea de a comunica vizual momente din desfăşurarea proiectelor sau activităţilor de CSR în care s-au implicat angajaţii a fost un bun prilej de a le reaminti acestora ceea ce îi aduce împreună.", a declarat Anca Tăzlăoanu, Brand Consultant.

Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Anca Tăzlăoanu – consultanţă de brand, Bianca Dumitraşcu şi Ovidiu Pop – design grafic, Mihai Părpălea – retuşare imagine şi pregătire de tipar.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP