29032024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

Ajută-l pe Cristian Voinea să învingă leucemia!

Pin It

cristian_voinea2Colega noastră de breaslă, Elena Voinea, are nevoie de sprijinul nostru !!! Soţul ei, Cristian Voinea, a fost diagnosticat cu LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ POST SINDROM MIELODISPLAZIC. Să-l ajutăm pe Cristi să învingă leucemia! Orice sprijin e preţios!!!



Cristian le zâmbea tuturor celor care-i ieşeau în cale. Căuta mereu să vă aducă în emisiunile TVR reportaje interesante şi informaţii pe care să le puteţi folosi în viaţa de zi. Până când soarta i-a întors spatele.

„În urmă cu aproximativ două luni, Cristian Voinea se simţea slăbit, fără prea mult chef de viaţă şi dădea semne de oboseală. Soţia lui, Elena, chiar îl lua peste picior, glumind că a îmbătrânit înainte de vreme. Până la urmă, Cristi şi-a făcut curaj şi s-a dus la analize. Nu i-a venit să creadă ce i-au zis medicii de la spitalul Fundeni. A repetat analizele într-o clinică din Manheim. Dar nimic nu s-a schimbat. Diagnosticul a fost pe cât de clar, pe atât de dureros pentru familie - LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ POST SINDROM MIELODISPLAZIC", îşi aminteşte Gabriel Giurgiu, redactor-şef la Direcţia Social Politic Economic, despre cum a început povestea colegului nostru.

După şocul iniţial, familia a început să caute soluţii pentru a-l ajuta pe Cristi să fie din nou omul pe care toţi în agreau şi care ştia să-ţi schimbe ziua doar cu un zâmbet. Şi-au vândut casa pentru cele două serii de chimioterapie. Dacă după cele două serii de tratament intră iar în remisie, el va trebui să încerce un transplant de celule stem care costă peste 100.000 de euro.

Familia caută să adune banii cu ajutorul prietenilor şi vânzând tot ceea ce au reuşit să strângă, până acum, ca familie. Dar efortul nu este suficient. Aşa că au apelat la colegii din TVR şi la cei pentru care Cristian Voinea s-a străduit să fie mereu omul pe care se pot baza, adică la voi, telespectatorii Televiziunii Române.

Vă rugăm să fiţi alături de noi pentru a-i salva viaţa lui Cristian Voinea.

Donaţii se pot face în următoarele conturi:

EURO:
BANCA COMERCIALA ROMANA
RO 60 RNCB 0072002031090001

RON:
ING BANK
RO 50INGB 0000999901005416


Vă mulţumim! Împreună îl putem ajuta pe Cristian Voinea să învingă leucemia!

 

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP