19042024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

Grayling România anunţă schimbări la nivel de senior management

Pin It

Grayling, o companie globală de consultanţă în PR, Public Affairs, Investor Relations şi organizare de evenimente, anunţă schimbări în echipa de senior management. Ana Dodea a fost numită în funcţia de Director, International Client Services, Europa Centrală şi de Est & Europa de Sud-Est, iar Cristi Creţan a devenit General Manager al Grayling România.


“Promovarea Anei şi a lui Cristi confirmă încă o dată abilităţile lor de lideri şi aportul excepţional în dezvoltarea Grayling România ca lider de piaţă. Aceste schimbări susţin dezvoltarea capabilităţilor noastre, atât la nivel local, cât şi regional, asigurând continuarea strategiei noastre de atragere a clienţilor internaţionali, care operează în mai multe pieţe,” a declarat Jan Simunek, Regional Director, Europa Centrală şi de Est & Europa de Sud-Est. Ana şi Cristi îi vor raporta direct lui Jan Simunek.

Ca urmare a acestor schimbări, Ana va fi responsabilă de dezvoltarea noilor strategii de business şi de creşterea operaţiunilor în Europa Centrală şi de Est & Europa de Sud-Est, precum şi de managementul conturilor regionale existente. Ea va continua să se implice în conturile actuale din România, în special pe zona de Public Affairs.

Ana are o experienţă de 11 ani în comunicare corporatistă şi Public Affairs pe piaţa din România şi pe pieţele regionale. Deţine o expertiză vastă în managementul clienţilor locali şi a celor internaţionali ca de exemplu Nabucco, GE, E.ON, Tenaris, MOL, British Airways, Discovery Networks sau Pokerstars. În egală măsură, noua funcţie a Anei Dodea este un mod de a recunoaşte rolul echipei din România în creşterea conturilor locale la nivel regional.

În ultimii ani, Ana a condus echipele de Public Affairs, Corporate Communication, Healthcare şi Consumer&Broadcast şi a coordonat campanii pentru industriile de energie, sănătate şi servicii financiare.

Cristi Creţan are o experienţă de 19 ani în jurnalism financiar, consultanţă, lobby şi senior management. Înainte de a se alătura echipei Mmd/Grayling, în 2008, a lucrat opt ani cu Dow Jones Newswires, în calitate de director al biroului din România, colaborând în mod constant cu The Wall Street Journal. De asemenea, a oferit consultanţă pe probleme de business şi comunicare mai multor clienţi din sectorul industriei de apărare. În cadrul Grayling, Cristi şi-a consolidat experienţa în domenii precum lobby şi comunicare în situaţii de criză, fuziuni şi achiziţii, PR financiar şi managementul reputaţiei. Printre clienţii cu care a lucrat se numără Visa Europe, GE, GE Energy, Groupama, Erste Bank, ING, Google, SES, şi Bursa de Valori din Viena. Cristi a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine un MBA de la Warwick Business School, Marea Britanie.

Grayling a intrat pe piaţa din România în 1998, sub brandul Mmd. La ora actuală, Grayling România este cea mai importantă agenţie independentă de consultanţă în comunicare de pe piaţă, având pe lista de clienţi nume precum Alico Asigurări, British Airways, CISCO, Discovery Networks, Erste Bank, GE, Google, GE Energy, Mars, Nabucco, SES Astra sau Visa Europe.

Grayling România le oferă clienţilor săi o gamă vastă de servicii de comunicare, de la proiecte B2B şi B2C până la poziţionare corporatistă, management de criză sau Investors Relations. În zona de Public Affairs, Grayling lucrează în prezent pe proiecte complexe din domeniul financiar, energie, farma şi IT&C.



Grayling România este parte a Grayling, o companie globală de consultanţă în Public Relations, Public Affairs, Investor Relations şi organizare de evenimente. Grayling are birouri în 70 de locaţii din 40 de ţări, în Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa şi regiunea Asia Pacific. www.grayling.com. Grayling face parte din Huntsworth plc www.huntsworth.com.

Grayling a fost desemnată Agenţia Anului 2011, în cadrul European Excellence Awards.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP