20042024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

Communication Director include PR România pe lista celor mai importante platforme de PR din Europa

Pin It

comm_dir_site

În ultimul număr al prestigioasei publicaţii Communication Director, PR România este listată în rândul celor mai importante platforme de resurse şi bloguri de PR din Europa. Este o apreciere care ne onorează şi pe care dorim s-o împărţim cu cititorii noştri, foştii şi actualii colegi, autorii PR România şi, nu în ultimul rând, cu partenerii proiectului care ne-au sprijinit constant şi ne-au onorat cu încredere în aceşti ani.


Portalul cumulează în prezent peste 2.500 de articole, interviuri, analize şi cercetari şi se bucură de parteneriate editoriale cu prestigioasele portaluri de PR: Institute for PR, Holmes Report si PR Journal. Nume sonore ale PR-ului autohton şi internaţional semnează articole şi contribuie frecvent la dezbaterile portalului.

PR România a reuşit să coaguleze în jurul său o comunitate numeroasă de comunicatori din toată ţara, atât practicieni cât şi tineri aspiranţi la o carieră în PR.

Portalul este un proiect al fundaţiei Forum for International Communications, organizaţie care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standarde etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice. Fundaţia organizează din 2003 Romanian PR Award, impus drept cel mai important eveniment de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România.

Vă mulţumim tuturor pentru încredere şi vă promitem că vom fi şi mai îndrazneţi pe viitor :)!

 

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP