28032024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

McCann PR si Eco-Rom Ambalaje intră în finala Sabre Awards EMEA 2014 cu proiectul Laboratorul Verde al Reciclării

Pin It

laboratorul verde activare cinemaMcCann PR şi Eco-Rom Ambalaje se numără printre finaliştii Sabre Awards EMEA 2014, cu proiectul educaţional Laboratorul Verde al Reciclării, nominalizat în categoria Diamond Awards pe regiunea Balcani. Selecţia s-a desfăşurat pe un total de 2400 de proiecte din peste 40 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, din care membrii juriului au ales cele mai inovatoare campanii care să reprezinte categoriile înscrise în competiţie.

„Ne onorează această nominalizare şi suntem mândri să putem reprezenta regiunea cu un proiect în care am investit foarte mult suflet şi pe care îl desfăşurăm în continuare cu aceeaşi dedicare. Acest lucru ne întăreşte convingerea că Laboratorul Verde al Reciclării este un program educaţional relevant atât la nivel naţional, cât şi internaţional”, a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Proiectul Laboratorul Verde al Reciclării propune un format educaţional revoluţionar, care facilitează accesul copiilor din clasele primare, al părinților și al cadrelor didactice către un nou tip de conţinut informaţional - educația experiențială prin mijloace digitale: animaţii 3D, jocuri pe tablete PC şi experimente dinamice pe subiectul reciclării.

„Am primit cu entuziasm vestea că suntem finalişti în competiţia Sabre Awards EMEA din acest an şi ne bucură faptul că proiectul Laboratorul Verde al Reciclării începe să aibă un ecou puternic şi la nivel internaţional. Această nominalizare vine în completarea succesului atins anul trecut cu acest proiect - Gold Award for Excellence şi Silver Award în categoria CSR, alături de alte nominalizări în competiţiile naţionale de profil. Aşteptăm cu emoţie rezultatele finale şi ne bucurăm să fim printre echipele finaliste, cu atât mai mult cu cât anul acesta competiţia este una strânsă”, a precizat Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

La doar un an de la lansarea oficială a programului, Laboratorul Verde al Reciclarii a câştigat două premii de referinţă în industria comunicării la nivel internaţional: Medalia de Aur pentru Excelență la categoria Companii Mici și Mijlocii în cadrul European CSR Awards și Medalia de Argint în cadrul competiției International Business Award, pentru proiecte de responsabilizare socială de succes.

Câştigătorii SABRE Awards din acest an vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Londra, pe 20 mai.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP