19042024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

Rogalski Damaschin gestionează comunicarea Bunge Prio în România

Pin It

Rogalski Damaschin Public Relations gestionează începând din luna iunie comunicarea în România a companiilor din grupul Bunge Prio, unul dintre liderii globali în domeniul agribusiness și alimentar. Agenția va asigura servicii de consultanţă strategică, corporate PR şi consumer PR, gestionând atât reputația brandului corporate cât și interacțiunea cu liderii de opinie și consumatorii celor două branduri lider aflate în portofoliul companiei – Floriol și Unisol.

Selecția agenției a fost făcută în urma evaluării portofoliului de clienți, proiecte și expertize similare și a viziunii echipei de consultanți asupra comunicării grupului pe piața din România.

“Așteptăm cu interes să inițiem o serie de proiecte alături de echipa Rogalski Damaschin, în care avem încredere că ne va susține obiectivele cu aceeași viziune proaspătă și argumentată cu care ne-au câștigat încrederea de-a lungul procesului de selecție,” a declarat  Giovanni Quaglia, Director General al Bunge Prio.

Colaborarea include serviciile cheie ale agenției – strategie de comunicare, strategie de conținut, relatii cu mass-media, social media și evenimente.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP