29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa AFI Palace Malls intră în portofoliul Lowe&Partners

AFI Palace Malls intră în portofoliul Lowe&Partners

Pin It

Începând cu luna mai, Lowe&Partners este agenția de creație a AFI Palace Malls. Agenția se va ocupa de strategia de comunicare și creația integrată a celor două centre comerciale deținute de AFI Europe în România: AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești.

„Piața centrelor comerciale din România este extrem de competitivă și evoluează foarte repede. Din aceste considerente, căutăm în permanență o abordare care să ne aducă mereu mai aproape de consumator și acea autenticitate pe care știm că o dorește publicul nostru țintă. Am ales Lowe&Partners pentru creativitatea și eficiența proiectelor lor, dar și pentru că am găsit la ei o puternică înțelegere a business-ului nostru. Ne bucurăm să facem echipă cu Lowe&Partners”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director, Head of Marketing Department AFI Palace Malls Division.
 
„We did the maths :): AFI Palace Cotroceni este liderul acestei industrii în România, hiper-performând la majoritatea parametrilor de succes din acest business. Iar să lucrezi pentru lider este visul oricărei agenții. În plus, știm că echipa AFI Palace Malls caută în permanență soluții de inovare, de creștere. Pornim deci cu foarte mult entuziasm în acest parteneriat cu mall-ul al cărui trafic zilnic depășește traficul din Gara de Nord  :)”, adaugă Alina Bălan, Client Service Director, Lowe&Partners.

Lowe&Partners va dezvolta pentru AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești o platformă strategică si creativă puternic ancorată în BTL și digital, sincronizată cu strategia de comunicare prin PR, pe care o gestionează de peste doi ani echipa Golin România.

AFI Palace Cotroceni este cel mai mare mall din România, oferind celor peste 52.000 de vizitatori zilnici o varietate de branduri și activități de petrecere a timpului liber perfect adaptate dorințelor consumatorilor - două centre Non Stop Mega Fun și Mega Fashion, 350 de magazine, peste 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de săli de cinema, primul și singurul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar, terenuri de joacă pentru copii, pistă de carting, primul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, un bulevard unic și modern, în stilul high fashion ”Champs-Élysées” și multe alte spații de divertisment, modă și joacă pentru copii.

AFI Palace Ploieşti deţine peste 100 de branduri renumite naţional şi internaţional, primul patinoar acoperit şi cele mai mari piste de skateboard din judeţul Prahova. În ceea ce priveşte partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploieşti pune la dispoziţia vizitatorilor o  gamă largă de variante: Zappa Club & Lounge, un patinoar interior de 500 mp funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1.200 de locuri si 6 săli digitale performante, o zonă cu console Play Station şi o selecţie variată de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiază de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană.

Lowe&Partners, companie cu sediul central în Londra, face parte dintr-o rețea care numără peste 90 de agenții în 65 de țări și peste 9.000 de angajați, deținută de grupul american IPG (Interpublic Group), unul dintre cele mai mari holdinguri de comunicare la nivel mondial.

În România de 22 de ani, Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, BPN, Golin, SENIORHYPER, Mobile Works și Medic One.

Agenția este premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer și, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro*.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP