19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Junior PR Award premiază performanţa şi creativitatea tinerilor comunicatori

Junior PR Award premiază performanţa şi creativitatea tinerilor comunicatori

logo-jrForum for International Communications şi Rogalski Damaschin PR îi invită pe viitorii specialişti în PR să participe la a cea de-a XIII-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award, secţiunea Junior. Înscrierile se fac până pe 9 octombrie 2015.

Junior PR Award continuă un proiect devenit tradiţie, încurajând profesionalismul şi creativitatea studenţilor care aspira la o carieră în domeniul relaţiilor publice. Competiţia este individuală şi este deschisă studenţilor şi masteranzilor la comunicare, relaţii publice, jurnalism, arte, litere, arhitectură, publicitate, ştiinţe economice, politologie, sociologie şi psihologie. Limita de vârstă - 25 de ani.

Înscrierea se face gratuit şi constă în conceperea unui campanii de PR, de cel mult 4 pagini A4, în limba română, care adresează una dintre cele 3 teme de concurs:

1.    Campanie de crowdfunding pentru achiziţionarea operelor lui Constantin Brancuşi
2.    Campanie de lansare a băuturii numită BRAGĂ pentru generaţia Z
3.    Campanie de reabilitare a instituţiei numite "corporaţia" pentru generatia Z care nu vrea să se angajeze la corporaţie

Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite şi măsurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reuşi să echilibreze planificarea şi cercetarea cu creativitatea.

Câştigătorii concursului vor fi recompensaţi în cadrul Galei Romanian PR Award cu stagii de practică şi cărţi de specialitate. Primul clasat va beneficia de Global Affiliate Membership` la CIPR pentru o perioada de 1 an. Premiile sunt oferite de Rogalski Damaschin PR, agenţie parteneră a competiţiei Junior PR Award.

"Competiția Junior PR Award a reprezentat ani la rând o sursă importantă de recrutare pentru companii și agenții. Îmi amintesc cu foarte multă plăcere de colegi pe care i-am invitat să facă parte din echipa noastră după ce le-am văzut aplicațiile la Junior PR Award, colegi care astăzi au devenit consultanți maturi și valoroși pentru industria de PR. Susținerea acestei competiții cred că trebuie să continue, pentru a menține accesul tinerei generații la o profesie care are viitor", a declarat Eliza Rogalski, Founder & Head of Corporate PR, Rogalski Damaschin Public Relations.

Mai multe detalii la http://www.praward.ro/junior-pr-award . Informatii suplimentare se pot obţine la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..