29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa IMAGE PR modernizează o sală de curs a facultății FJSC

IMAGE PR modernizează o sală de curs a facultății FJSC

Pin It

IMAGE PR, unul dintre pionierii pieței de comunicare din România, devine în această toamnă prima agenție de PR care renovează și dotează complet o sală de curs din cadrul unei facultăți din România.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piața locală de comunicare, IMAGE PR confirmă interesul în dezvoltarea și formarea profesioniștilor de relații publice, prin încheierea unui parteneriat pe o durată de șapte ani cu Universitatea din București - Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) și Asociația Proiect Urban. În prima fază a colaborarii, vechea sală 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex „Leu” a fost modernizată total, de la refacerea pereților, tavanului și pardoselii și producerea unui nou mobilier, până la dotarea acesteia cu mijloace tehnologice moderne, grație unui parteneriat cu BenQ România. Dispunând de cele mai noi tehnologii interactive din zona de educație, studenții vor avea posibilitatea să își prezinte Wi-Fi proiectele, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, sala va dispune de o bibliotecă proprie, ce conține cărți de specialitate, recomandate și oferite de consultanții IMAGE PR. În fiecare an, peste 500 de studenți vor beneficia de „Laboratorul IMAGE PR” și își vor da întâlnire cu cadrele didactice #la607.

„Credem în oameni și în educație. În industria comunicării, valoarea serviciilor de calitate se datorează oamenilor pregătiți. Ne dorim să fim în continuare aproape de generațiile viitoare, să-i ghidăm, să le înțelegem aspirațiile și în special modul de a gândi, și astfel să reușim să construim împreună piața de comunicare a următorilor 20 de ani. Facultatea de Jurnalism și Stiințele Comunicării este un vechi partener al nostru, întrucât mulți studenți ai acestei instituții au participat la internship-ul IMAGE PR  și am avut plăcerea să fim invitați la diverse dezbateri, cursuri sau seminarii. În prezent, 11 dintre cei 21 de consultanți ai agenției au urmat studiile acestei facultăți”, a declarat Alexandru Păiuș, Senior Partner IMAGE PR.

În fazele următoare ale proiectului, IMAGE PR se va implica activ în educarea studenților, prin organizarea de competiții pe teme de comunicare, prin participarea la cursuri și seminarii sau prin atragerea de profesioniști din diferite sfere ale industriei comunicării pentru a participa la cursurile derulate în facultate.

„Ne bucurăm că am găsit un partener care înțelege necesitatea investiției în sistemul de educație din România, mai ales în anul în care facultatea noastră împlinește 25 de ani. Colaborarea cu IMAGE PR a început anul trecut, când am lansat campania aniversară «De 150 de ani, valorile predau valoare. Aici, la Universitatea din București». Avem o viziune comună și sunt convinsă că vom continua să dezvoltăm proiecte care ne vor ajuta să avem generații tot mai pregătite, chiar de pe băncile facultății”, a declarat Prof. Univ. Dr. Viorica Păuș, Decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

„Suntem onorați că am avut ocazia ca, alături de FJSC și IMAGE PR, să modernizăm sala 607 într-un stil avangardist. Prin lucrările realizate, studenții se vor bucura de un mediu propice actului educațional și vor fi introduși în atmosfera de agenție", a adăugat  Dan Podaru, Președintele Asociației Proiect Urban.

IMAGE PR a susținut tânăra generație și studenții prin sesiuni bianuale de internship, în cadrul cărora au participat aproximativ 100 de studenți dornici să descopere viața într-o agenție de comunicare. Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, IMAGE PR a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști, care în prezent conduc alte agenții de comunicare locale sau departamente de comunicare din companii românești sau internaționale.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP