28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar, cel mai mare program BT de educație financiară pentru elevi

Peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar, cel mai mare program BT de educație financiară pentru elevi

Pin It

Logo ABT Financiar

ABT Financiar, un succes chiar de la prima ediție: peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar, cel mai mare program BT de educație financiară destinat elevilor. Acesta s-a desfăşurat în întreaga țară, în sucursalele şi agențiile Băncii Transilvania, în perioada 18 – 22 aprilie a.c., cu ocazia săptămânii Școala Altfel.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au avut ocazia să afle de la echipa Băncii Transilvania cum pot fi gestionați banii şi cum funcționează o bancă.

Detalii ABT Financiar:
•    Peste 10.000 de copii din 450 de clase au participat la programul ABT Financiar
•    Participanții au fost din 100 de oraşe şi 40 de județe
•    Top oraşe în funcție de numărul de clase participante la ABT Financiar: Cluj-Napoca (29), Bucureşti (28), Galați (25), Mangalia şi Târgu Jiu (15), Bacău (14), Sibiu şi Arad (13)

Datorită impactului de care se bucură ABT Financiar, programul va continua cu alte etape şi ediții.   


Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP