19032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa International School of Communication sustine o noua editie a programului avansat de comunicare

International School of Communication sustine o noua editie a programului avansat de comunicare

Pin It

International School of Communication, in parteneriat cu agentia de training Creative Business Management, va sustine in perioada 6-9 iunie o noua editie a programului avansat de comunicare. Cursurile sunt structurate pe o zi si vor fi predate de expertii britanici in comunicare, Kelly Freeman si Paul Chequer. Elementul de noutate al acestei editii il reprezinta masterclass-ul de public speaking care vine in completarea celor de event management, PR strategic si comunicare interna.

Public Speaking Masterclass din 9 iunie este sustinut de Paul Chequer, coach inspirational de public speaking. Paul a sustinut programe de training la Scoala de Muzica si Actorie Guildhall, iar acum profeseaza ca actor si consultant in comunicare. A jucat de multe ori pe scena Teatrului National in Marea Britanie si a lucrat intensiv la multe productii TV si de film. Paul transmite cu un entuziasm autentic abilitatile sale de actor si prezentator catre oamenii care isi doresc sa isi imbunatateasca skillurile de comunicare si prezentare.

Kelly Freeman este in continuare trainerul celorlalte trei module de events, PR si comunicare interna. Kelly este expert in comunicare guvernamentala, cu 25 de ani de experienta in patru departamente guvernamentale si ministere britanice. A fost Director de Comunicare in Departamentul pentru Mediu, Alimentatie si Probleme Rurale (Defra) si a implementat proiecte de comunicare la nivel global pentru companii si ONG. In toate proiectele, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale organizatiilor si de a contribui la strategia generala de comunicare.

Programul de training este structurat pe patru zile, in perioada 6-9 iunie:
6 iunie – Strategic event management
7 iunie – Strategii avansate de PR si comunicare
8 iunie – Internal communications
9 iunie – Public Speaking masterclass

La curs sunt asteptate persoane care vor sa se specializeze in comunicare strategica, avand oportunitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti. Sunt asteptati de asemenea directori si persoane de decizie din organizatii, specialisti si freelanceri, persoane care doresc sa imbunatatească experienta consumatorului prin programe de comunicare, angajati ai companiilor multinationale cu competente in domeniu.
Costul pentru un modul de curs este de 375 euro de persoana (TVA inclus) la care se aplica urmatoarele reduceri: Early bird  1 iunie: 275 euro/ persoana/zi, Pachet 2 zile: 550 euro/ persoana, pachet 3 zile: 875 euro/ persoana, pachet 4 zile : 1100 euro / persoana.  Achitand prin intermediul cardului bancar participantii pot alege optiunea de plata in 12 rate.

DESPRE ISOC
International School of Communication este una dintre cele mai bine  cotate intitutii de training din Marea Britanie, avand si un centru de training in Dubai. La cursurile ISOC participa o mare varietate de cursanti, de la ofiteri de presa la prim-ministri. ISOC este detinuta si condusa de Pinnacle International, cea mai mare companie de training in comunicare si PR din lume. Pe langa cursurile publice, ISOC organizeaza si cursuri private si personalizate, printre acestea numarandu-se traininguri de media interviewing si programe post-universitare pentru diverse domenii, care se intind pe mai multi ani. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabila cu acordarea de calificari companiilor de training.

Despre Creative Business Management
Creative Business Management este o agentie de training specializata in livrarea de cursuri acreditate in comunicare si marketing online. In cei sapte ani de experienta pe piata, agentia a livrat traininguri unui numar de peste 3000 de clienti companii multinationale, antreprenori sau freelanceri.

Detalii la www.isoc.com

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP