28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa După 21 de ani de presă, Daniela Palade Teodorescu trece în PR

După 21 de ani de presă, Daniela Palade Teodorescu trece în PR

Pin It

TudorCommunication echipa

Daniela Palade Teodorescu, un jurnalist cu experiență, se alătură din luna august agenției de PR TUDOR Communication, în calitate de Director Editorial. După experiența celor doi ani în care  a condus singura publicație de leadership și cultură antreprenorială din România, Revista CARIERE, și alți 19 ani în care a fost redactor-șef al revistei Avantaje, una dintre cele mai cunoscute și longevive publicații glossy din presa românească, Daniela Palade Teodorescu a decis să abordeze comunicarea dintr-o perspectivă diferită.

„Am pornit de la pionierat în presa glossy, cu pager și valiza pregătită pentru tipografie și am traversat toate etapele până la ceea ce trăim cu toții azi. Un singur lucru a rămas constant – poveștile și oamenii care le trăiesc și le animă. Sunt un jurnalist care merge împotriva curentului, cred în networkingul de calitate și îmi place să lucrez cu profesioniști care fac lucrurile din vocație, din conștiință, din convingere. Cu responsabilitate, apetit pentru inovație și dinamism. De aceea am acceptat invitația de a face parte din echipa Tudor Communication, pentru că știu să comunice ASTFEL. Adică ALTFEL”, spune Daniela Palade Teodorescu.

În echipa Tudor Communication, Daniela Palade Teodorescu va ocupa funcția de Director Editorial, coordonând din această poziție un proiect inovator de platformă de comunicare ce va demara din toamnă.
„Tudor Communication este o agenție formată din foști jurnaliști cu experiență, iar cooptarea Danielei Palade Teodorescu este una importantă, fiind un om valoros și pe care îl apreciez mult. Împreună vom încheia un an în care vă vom surprinde ducând comunicarea la un alt nivel tehnologic, nemaiîntâlnit până acum”, declară Mihaela Raluca Tudor, Owner, CEO TUDOR Communication.  

De-a lungul anilor, Daniela s-a implicat în organizarea unor evenimente de mare anvergură, precum Gala Premiilor Femeia Anului și Gala Premiilor Revistei CARIERE. Pe lângă activitatea jurnalistică, este membru în think tankul INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, trainer în proiectul Ghidul Meseriilor Viitorului și susținătoare activă a drepturilor femeilor din România, participând în calitate de speaker motivațional la numeroase conferințe și seminarii în comunitățile specifice din marile orașe ale țării. Este și co-autor al unor cărți de istorii orale ale femeilor din România („Nașterea. Istorii traite" Ed. Polirom (2010), „Trăiri nespuse” (Editura Libris, 2018), „Forța civică a femeilor” (2018), Editura Polirom.

TUDOR Communication este una dintre cele mai dinamice agenții de PR, specializate în promovare media și evenimente.  Agenția a fost desemnată în 2018 Small Consultancy of the Year la Romanian PR Award.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP