Cosmin Baba este noul Creative Director al Oxygen

Cosmin BabaCosmin Baba, unul dintre creativii premiați și apreciați din industria de publicitate din România, se alătură agenției Oxygen în poziția de Creative Director, responsabil cu gestionarea echipei de creație și a produsului creativ. Cosmin se alatură echipei de leadership a Oxygen, în vederea consolidării poziției acesteia pe piața agențiilor de publicitate și comunicare integrată.

Câștigător al numeroase premii la cele mai importante festivaluri de creativitate, precum Cannes Lions, Golden Drum, ADC, EFFIE și Internetics, Cosmin Baba vine cu o experiență de aproape 15 ani în publicitate.

Anul acesta ne-am concentrat pe consolidarea echipei de leadership a agenției și întărirea tuturor departamentelor, astfel încât să putem deservi mai bine clienții existenți și să dezvoltăm proiecte de anvergură cu potențial creativ integrat. Departamentul de creație a reprezentat și rămâne o prioritate pentru noi, iar venirea lui Cosmin va impulsiona motoarele creative ale agenției”, a declarat Tereza Tranakas, Founder & CEO Oxygen.

„Sunt entuziasmat să mă alătur echipei Oxygen și să descopăr, în fiecare zi, determinarea, energia și profesionalismul pe care colegii de aici le pun în fiecare proiect. Cred cu tărie că viitorul este cel al agențiilor interdisciplinare, iar idealul nu este cel de «a avea» toate departamentele in-house, ci de a le aduce împreună pentru a obține rezultate surprinzătoare. Oxygen este o astfel de agenție, iar rolul meu aici este cel de a maximiza și eficientiza produsul creativ oferit atât clienților existenți, cât și celor viitori. Se spune că partea a doua a unei povești de succes este greu de obținut. Ei bine noi ne-am propus să schimbăm asta”, a declarat Cosmin Baba, Creative Director Oxygen.

Această nouă numire completează structura de executive leadership a Oxygen, după desemnarea Adinei Trandaf în calitate de Managing Director și a Cristianei Belodan în rolul de Strategy & Transformation Director anul acesta. Din echipa de management a agenției mai fac parte și Tereza Tranakas, Founder & CEO, Andreea Filip, New Business Director și Ruxandra Marin, care gestionează biroul Oxygen din Cluj-Napoca.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Enel, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Moncler, Sensiblu, L’Occitane, Beciul Domnesc, Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Masculan, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Patria Bank, Magna Pharm, Gregory’s România, Jerry’s Pizza, Sony Pictures AXN, Prime Kapital, Skechers, Dentons, PPF Real Estate, Green Cola și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. Pentu mai multe detalii, vă rugăm să accesați: oxygencomms.ro.