Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. in comunicarea corporate

Pandorra Story Style se alatura familiei Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, si devine noul partener in comunicarea corporate.

Agentia va oferi servicii de corporate PR, precum implementarea strategiei de comunicare in linie cu valorile Bergenbier, cat si dezvoltarea actiunilor de responsabilitate ale companiei.

„Pornim la drum in 2023 cu profesionisti care ne impartasesc valorile noastre si in care avem incredere ca vor oferi cele mai bune solutii de comunicare pentru Bergenbier S.A. Compania noastra are o directie clara, axata pe sustenabilitate, responsabilitate si avem incredere ca alaturi de agentia Pandorra Story Style vom continua sa spunem povestea Bergenbier in industria berii”, a precizat Stefania Batrinca, Corporate Affairs & Communications Manager.

Pandorra Story Syle se alatura proiectelor de sustenabilitate dezvoltate de Bergenbier S.A care au ca scop principal grija fata de mediul inconjurator si responsabilitatea fata de societate si oameni.

„Este o onoare si o bucurie sa avem oportunitatea sa ducem povestea Bergenbier S.A. mai departe in Romania si ca am devenit parteneri in proiectele ce vor urma. Ne face placere sa stim ca vom putea sa comunicam pentru o companie responsabila, care isi are fundatia construita pe trei mari valori: oamenii, planeta si consumul responsabil de alcool. Valori in care credem si care se identifica cu istoria Pandorra din ultimul deceniu”, a declarat Madalin Munteanu, Communication Manager Pandorra Story Style.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploieşti şi o reţea performanta de distribuţie naţionala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pieţei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Praha,

Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark si  Granat, berile de abatie belgiene  Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Pentru informaţii suplimentare, va rugam contactaţi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre Pandorra Story Style

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, Pandorra Story Style este o agentie de comunicare integrata ce pune in prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, cautand continuu noi modalitati de exprimare a mesajelor clientilor sai, dar si construirea si mentinerea unor relatii si parteneriate puternice cu presa, bloggerii si influencerii din Romania. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relatii publice si a organizat evenimente pentru clienti din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurari, turism, dar si companii aeriene si centre comerciale mari.

O parte dintre clienti din portofoliul Pandorra: Tommy Hilfiger Romania, Calvin Klein, Sabon Romania, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro, Bosch, Gewiss sau Skanska.