Ketchum Pleon anunţă înfiinţarea unei noi entităţi de change management, Ketchum Pleon Change

ketchum_pleonLa şase luni după ce Ketchum şi Pleon au anunţat un acord care a marcat una dintre cele mai mari fuziuni din industria relaţiilor publice, agenţia, care activează la nivel global sunt denumirea de Ketchum, şi sub denumirea de Ketchum Pleon în Europa, a anunţat recent crearea unei entităţi distincte de change management. Ketchum Pleon Change combină expertiza şi cele mai bune practici ale celor două agenţii,  Change & Transformation de la Pleon şi Stromberg Consulting de la Ketchum. Ketchum Pleon Change va funcţiona în mai multe locaţii din întreaga lume, cu sedii în Atlanta, Chicago, New York, Londra şi Munich.

Ralf Langen va fi Preşedintele Ketchum Pleon Change va supraveghea divizia de client service, dezvoltarea afacerilor şi portofoliul de consultanţă. În ultima perioadă Langen a fost liderul diviziei Change & Transformation din cadrul Pleon Europe. Dr. David Rockland va ocupa poziţia de CEO la Ketchum Pleon Change, având responsabilităţi de gestionare a business-ului. Dr. Rockland va conduce în continuare Ketchum Global Research Network ca partener şi director general. Din sediul din Atlanta, Tyler Durham este director comercial la nivel mondial şi va conduce operaţiunile din America de Nord, iar Katrin Schwabe, director comercial la nivel mondial la sediul din Munich, va supraveghea operaţiunile EMEA. Ambii sunt membri ai echipei de conducere la nivel mondial pentru Ketchum Pleon Change.

Raymond L. Kotcher, Partener Senior la Ketchum şi CEO, a declarat: "Din ce în ce mai mult, clienţii noştri sunt în căutarea programelor integrate de gestionare a schimbărilor pentru a realiza o aliniere internă mai bună cu reputaţia corporativă externă sau cu demersurile de marketing. Dacă acestea două conlucrează, pot contribui la succesul unei companii sau a unui produs. În caz contrar, dezavantajele pot fi extreme."

"Viteza şi ritmul cu care clienţii noştri se confruntă cu schimbări ale mediului de afaceri sunt fără precedent. Ketchum Pleon Change ajută clienţii să anticipeze, să gestioneze şi să implice angajaţii sau clienţii în perioadele de schimbări şi transformări majore ", a spus Dr. Rockland.

Pentru mai multe informaţii despre Ketchum Pleon Change, vizitaţi
www.ketchumpleonchange.com.