Despre THE PRACTICE, de la oamenii ei

practice1Agenţia înseamnă oamenii ei. Asta spunem mai toţi managerii … De aceea şi vorbim mult, noi, managerii, despre echipă, teamwork, team spirit … Vorbim însă uneori atât de mult NOI, încât uităm că e chiar adevărat: EI, oamenii din echipa noastră, sunt agenţia.
Despre THE PRACTICE azi, deci, de la oamenii ei …


Ruxandra: „Cafeteria de la parter este locul unde deschidem cu adevărat ochii dimineaţa, cu cafea proaspat râşnită. La etajul 4, pe stanga, e biroul spaţios în care ne facem treaba: premiile care ne întâmpină când intrăm pe uşă şi ne amintesc cât de fain este ce facem la THE PRACTICE, canapele din piele sau tabureţi din blue-jeans în cele 2 colţuri de relaxare sau brainstorming – după caz, scaune ergonomice, mese personalizate, geamuri mari cu draperii grele sub care ne ascundem acum de soarele verii. Fiecare colţisor din agenţie are amprenta oamenilor care-l locuiesc... creativi, dinamici, frumoşi. Avem suporturi de bijuterii din colectia Gabrielei, uriaşul creion al Oanei care are chiar şi ascuţitoare, inimioara-suport cu amintiri a Monicăi,  Big Ben-ul pusculiţă al Florianei, păpuşa Momiji  a Magdei ... Totul pe muzica tastelor ... da, sunete interesante, care vorbesc necontenit despre noi şi munca noastră. De fapt, îmi amintesc cum a fost când am venit prima oară la THE PRACTICE: mi-ar placea să fiu aici, mi-am zis! Şi azi sunt.”

Oana: “La THE PRACTICE cam tot ce contează e să vrei. Iar dacă vrei, atunci sigur ajungi departe. Parcă sună a proverb, nu? Ei bine, aici chiar poţi să creşti profesional ca-n basme, <cât alţii-ntr-un an>, pentru că primeşti toată susţinerea de care ai nevoie. Eu am trăit această experienţă - în cei patru ani petrecuţi până acum în agenţie eu am ajuns din account manager şef de departament, apoi client service director, iar anul trecut am intrat în rândul acţionarilor companiei. La rândul meu încerc acum să insuflu tuturor oamenilor din echipa dorinţa de a fi tot mai buni, de a-şi clădi propria experienţă şi de a avansa în carieră. Uitându-mă în jurul meu în birou, cred că deja îmi iese.”  practice3

Mihaela: “There is no job too big, no job too small in our agency - suna mailul de la THE PRACTICE când mi-au acceptat stagiul de practică pentru facultate. Şi aşa a fost - m-au primit cu deschidere, mi-au arătat încredere şi m-au implicat în proiectele şi sarcinile lor, de la cele mai mici şi până la cele mai mari. Cine a făcut vreodată practică, ştie cât de mult înseamnă asta. Se spune că fără o ‚pilă’ nu ajungi să lucrezi în breasla. Nu-i adevarat. Pentru tinerii ambiţioşi care chiar vor să facă treabă există şanse. THE PRACTICE mi-a acordat una şi iată-mă acum şi angajată aici!”

Alina: „La THE PRACTICE am descoperit oameni care, cumva, în ritmul nebun al zilelor de astăzi, cu programele încărcate la maximum, cu multe sarcini de îndeplinit în fiecare zi, îşi găsesc timp şi răbdare să mă ajute să cresc, să mă formez, încetul cu încetul, să asimilez feedback-urile în mod constructiv şi să rămân motivată. Şi, nu în ultimul rând, oameni frumoşi cu care sunt bucuroasă să îmi petrec timpul.”

Bianca: „Daca e un loc în care să traieşti o continuă aventură profesională, să fii <bombardat> cu lucruri noi din tot felul de domenii, să te confrunţi cu tot felul de provocări … atunci locul acesta e THE PRACTICE. Nu e simplu, dar e palpitant şi mai ales… profesionist: înveţi mult, bine, repede şi din toate, chiar dincolo de PR. Ştii că întotdeauna va fi cineva lângă tine nu doar cu un sfat, ci chiar şi cu o mână de ajutor şi că nimeni, cât de senior ar fi, nu se va da înapoi de la treabă, fie ea oricât de mică sau dimpotrivă, de complicată.”

Raluca: „La muncă, mi-a plăcut întotdeauna să am în jurul meu oameni care ştiu unde vor să ajungă. Asta pentru că ei sunt ca o insula în mijlocul mării: să pluteşti pe valuri e distractiv un timp, dar sentimentul pe care îl ai când vezi pământul nu se compară cu nimic. Aşa e şi la noi în agentie: avem oamenii cu o viziune clară despre dezvoltarea companiei şi care ştiu să readucă focusul atunci când cumva ne îndepărtăm de ţintă, iar asta mă inspiră foarte mult în etapa de dezvoltare în care mă aflu.”

Anca: “Pe lângă că a lucra cu unii dintre cei mai buni profesionişti este prin definiţie un training continuu, la THE PRACTICE participăm des şi la training-uri şi conferinţe legate de industria comunicării. Orice ocazie de a învăţa lucruri noi este exploatată la maximum, iar oamenii care merg la evenimentele care ne fac mai deştepte sunt alţii de fiecare dată. Ne ducem prin rotaţie, ca sa nu fie cu supărare, dar şi în funcţie de jobul nostru de zi cu zi. Iar la început de an fiecare dintre noi este rugată să se gândească serios ce competenţe şi abilităţi vrea să îmbunătăţească în perioada următoare şi uite aşa apare şi lista noastră de training-uri!”

Alexandra: „Atunci când cineva se întâlneşte prima oară cu un om de PR de la noi, face o mare greşeală dacă se aşteaptă să cunoască pur şi simplu un <specialist al cuvintelor >. În echipa THE PRACTICE, avem specialişti în resurse umane, modă, inginerie, avem medici, farmacişti, bancheri şi lista poate continua la nesfârşit. Eu încă mai astept momentul când Centrul de Fizică Nucleară o sa apeleze la noi pentru servicii de PR. Ce frumos o sa fie când o sa avem specialişti în fizică nucleară în echipă! “

Floriana: „Nu cred că se poate vorbi despre THE PRACTICE fără să vorbeşti despre premii! Am trăit alături de echipă momente incredibile, pline de emoţie, de adrenalină! Nu există mai mare motivaţie profesională ca sentimentul pe care îl ai când ţii în mâna unul dintre trofeele competiţiilor de PR, ca momentul în care te urci pe scenă în aplauzele industriei! Pentru mine THE PRACTICE înseamnă mult suflet, mult efort, multă creativitate, dar şi cele mai emoţionante şi autentice trăiri. Sunt foarte mandră să fiu parte din echipă şi uneori… chiar copleşită de fericire!”

Monica: „Mie îmi place la THE PRACTICE pentru că dacă avem de lansat o broşura, ni se cere să facem o campanie de Cannes. Ceea ce, aplicat la fiecare proiect, zi de zi, este o provocare imensă, enormă, uriaşă (mai ştiţi alte sinonime?). Cam ăsta e spiritul: ni cere performanţă şi ni se oferă suport pentru performanţa asta. Cu răbdare. Zi de zi.”

practice2Magda: „Că performanţa şi rezultatele nu vin fără muncă, asta ştim cu toţii. Dar ele la THE PRACTICE vin şi cu fun. De cele mai multe ori ad-hoc, că suntem fete simpatice. În fiecare vineri însă şi organizat: la <4Fridays>, un program intern al nostru. 4 vineri de fun şi inspiraţie. Învăţăm săptămânal noi jocuri (chiar şi poker!), vedem împreună filme, discutăm super campanii de PR... Şi toate astea ne fac să fim mai vesele şi… mai deştepte.”

Mirabela: Când mă gândesc la atmosfera de la birou, îmi vin în minte lucrurile pe care le facem  împreună zilnic. Nu-i roz tot timpul, e... cu bune şi rele, cu momente de relaxare, dar şi de tensiune. Pentru că numai astfel e posibil să ne reinventam, să descoperim, să facem lucruri spectaculoase. Atmosfera la locul de muncă nu este un <dat>, ci ceva la care contribuim fiecare. Şi tocmai de aceea venim cu drag în fiecare dimineaţă la birou.”

Toate cele de mai sus plus şedinţele de stretching, cinstea cu nuga şi acadele pe băţ, florile pe care le primim de la prieteni, team building-uri, festivaluri de PR şi urcări pe scenă, Momiji dolls, petrecere românească, lansări… sunt documentate şi cu fotografii (şi zilnic aproape actualizate) pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/ThePracticeRomania . Hope you’ll LIKE us!