26102020

Back Eşti aici:Home PR Jobs pastel angajează PR Consultant

pastel angajează PR Consultant

Pin It

logo-Pastel

Creativ, inovativ, curajos și conectat. Așa ar trebui să fie noul nostru PR Consultant. Și neapărat trebuie să vină din agenție, ca să fie familiarizat cu cerințele clienților și dinamica pieței. O experiență de minim 2 ani e necesară.

Cum este acest PR Consultant pentru noi?

Ne dorim să ai o viziune clară asupra industriei de comunicare, într-o perioadă în care lucrurile sunt tot mai confuze. Ne dorim să fii conectat la trendurile pieței, dar, și mai important, cu oamenii relevanți. Să înțelegi valoarea conţinutului și a storytellingului, dar să știi și că PR-ul e mai mult decât atât. Să poți dezvolta concepte inovative și să fii capabil să le și implementezi. Să fii deschis la nou, să poți ține pasul cu evoluția industriei și să îți placă să înveți ceva nou în fiecare zi. Să fii vesel, energic, cu vise mari și cu dorința de a le pune în practică.  

Trebuie să crezi în “Think Different”, dar și în ”Just do it”.

La ce fel de proiecte vei lucra?

pastel e agenție de comunicare integrată, nu doar de PR. De aceea, fii sigur că nu te vei plictisi deloc. Vei avea clienți proprii, a căror reputație va sta în mâinile tale. În plus, vei putea contribui la proiectele altor colegi, fie că este o lansare, o gală festivă, o campanie de CSR sau de comunicare internă. Nouă ne place să spunem “Find your greatness”.

De ce să vii la noi?

Pentru că vrei să îți depășești limitele. Pentru că vrei să înveți lucruri noi.
Pentru că știi că poți să aduci valoare și pentru că vrei să fii apreciat pentru asta.
Pentru că vrei să faci parte dintr-o echipă care vrea să schimbe lumea comunicării.
Pentru că vrei să lucrezi în agenția care lucrează pentru Durex, Bonduelle, Bergenbier, Renault, Colgate, Marionnaud și mulți alții.  

Cum aplici?

Trimiţi un email până pe 15 iunie 2015 la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și neapărat să ne lași și numărul de telefon, ca să te putem contacta. Am vrea să ne bucuram de vară împreună, deci asteptăm aplicația ta.  

Despre noi

Site: www.pastel.com.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pastel.experience

 

 

 

Pin It

Parteneri

Logo Vodafone    BT Logo Aliniat Central          Oxygen Logo nou     BDR 25 years logo web