19042024

Back Eşti aici:Home Articole Responsabilitate sociala corporatista Programul Bursele McDonald’s a ajuns la a X-a ediție și premiază 36 de angajați studenți

Programul Bursele McDonald’s a ajuns la a X-a ediție și premiază 36 de angajați studenți

Pin It

Bursele McDonalds 2Aflat deja la a X-a ediție, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii aflați la început de carieră cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și la locul de muncă. În demersul său constant de susținerea a educației, compania a premiat 36 de angajați cu burse în valoare de 72.000 de lei și a ajuns în cei 10 ani de program la un total de 269 de burse de merit oferite, însumând 538.000 lei.

“Zi de zi întâlnim zeci de tineri care vor să facă parte din familia McDonald’s. Sunt oameni ambițioși, pasionați, cu planuri de dezvoltare profesională și dedicați proiectelor în care sunt implicați. Ei sunt cei care vin cu zâmbetul pe buze la muncă, sunt perseverenți în privința studiilor și reușesc nu numai să le îmbine într-o zi pe amândouă, dar și să aibă rezultate impresionante. Ne asumăm 100% responsabilitatea de formator, peste 27.000 de persoane trecând deja prin școala McDonald’s și ne mândrim cu un program de beneficii și motivare complex ce ia în considerare fiecare etapă de dezvoltare a angajaților noștri”, a declarat Daniel Boaje, Director General.

Cei 36 de câştigători din acest an au fost desemnaţi pe baza unui proces de selecţie desfăşurat în perioada 23 martie – 6 aprilie 2016. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să fi obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor şi performanţa la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au sprijinit studenţii pe parcursul anului școlar. Daniel Boaje, Directorul General a înmânat fiecărui câştigător un cec în valoare de 2.000 lei, pentru a recompensa și recunoaște eforturile şi determinarea angajaţilor studenţi.

McDonald’s pune accent pe beneficiile oferite angajaților săi și încurajează performanța, concentrându-se pe recompensarea angajaților prin acordarea de bonusuri individuale și de echipă – în funcție de performanța restaurantelor. Totodată, diversitatea angajaților este un punct cheie pentru sistemul McDonald’s. Tocmai de aceea, a pus bazele unui program de muncă flexibil pentru studenți, dar care, în același timp, recompensează angajații cu 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime. Nu în ultimul rând, dezvoltă cariera angajaților, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP