19032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa

Graffiti Plus (GRF+) anunță noi roluri și mizează pe soluții în ecosistem pentru mai multă relevanță în produsul agenției

Irina Bogdan

GRF+ își continuă parcursul de dezvoltare prin care și-a propus să aducă împreună un mix de creative problem solving, spirit antreprenorial, o cultură colaborativă și certificări internaționale pentru un produs de consultanță axat pe relevanța pentru business și pentru societate.

Citeste mai mult...

Joining forces for greater impact: IPRA and Forum for International Communications in co-operation agreement

IPRA Forum for International Communications

We are honored to announce that our organization, Forum for International Communications, has signed a partnership agreement with IPRA International Public Relations Association. Under the agreement, the organisations will exchange information, share publications and help promote the ethical development of the PR profession.

Citeste mai mult...

Profesorul Ken Peattie va participa la cea de-a zecea ediție a Conferinței internaționale de responsabilitate socială, etică și afaceri sustenabile (ICSR 2023)

Vizual Conf ICSR

Ediția aniversară de 10 ani a conferinței ICSR va fi organizată în ASE în perioada 14-15 septembrie 2023 și are ca temă centrală: Responsabilitatea socială și sustenabilitatea: prezent, trecut și viitor.

Citeste mai mult...

Alexandra Radu devine noul partener al agenției Rogalski Damaschin

Parteneri Rogalski Damaschin

Alexandra Radu devine noul partener al agenției Rogalski Damaschin, în urma unui proces de lărgire a nucleului de parteneri demarat acum 2 ani, deschis în continuare consultanților cu performanțe remarcabile din interiorul agenției. Procesul va continua ca o etapă naturală în maturizarea agenției a cărei dezvoltare s-a fundamentat întotdeauna pe creșterea organică a competențelor profesionale și loialitatea echipei.

Citeste mai mult...

Cartele Diversității din Cipru, România, Grecia, Bulgaria și Lituania își unesc forțele pentru a promova comunicarea incluzivă în mediul corporativ

Visual Press Release NICE PRRom

Proiectul NICE (Comunicare Neutră și Incluzivă în Mediul Corporativ), co-finanțat de Comisia Europeană prin programul The Citizens, Equality, Rights and Value (CERV), se va desfășura pe parcursul a doi ani, aducând laolaltă expertize și grupuri cointeresate dintre cele mai diverse.  

Citeste mai mult...

Start înscrieri Certificare Workplace Inclusion Champion 2024

Visual WIC 2024

Cea de-a treia ediție a programul de certificare regională – Workplace Inclusion Champion (WIC) - își așteaptă cursanții. Programul este organizat de Carta Diversității din România și se adresează colegilor din HR, CSR/Sustenabilitate, Comunicare, Employer Branding, dar și altor funcții de business implicate în managementul diverstății.

Citeste mai mult...

Pandorra Story Style, noul partener Bergenbier S.A. in comunicarea corporate

Pandorra Story Style se alatura familiei Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, si devine noul partener in comunicarea corporate.

Citeste mai mult...

ARRP a organizat primul Summit regional cu largă participare internațională

ARRP summit2

Asociația Română de Relații Publice (ARRP) a organizat prima ediție a Summit-ului regional, cu tema „Libertatea de exprimare vs. Discurs antidemocratic (Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse). Au participat asociații profesionale de comunicare strategică și PR la nivel de președinti, precum și peste 100 de profesioniști din agenții, companii, instituții guvernamentale, asociații de business, autorități locale, regionale și centrale din nouă țări: Bulgaria, Cehia, Croația, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova, Ucraina și Ungaria, precum și din România ca țară gazdă.

Citeste mai mult...

IPG Health își extinde prezența în România prin alianța strategică cu McCann Health Brain & Heart

McCann Health Brain Heart Leadership Team

IPG Health, cea mai mare rețea globală de comunicare și marketing medical, formează o alianță strategică cu Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienților globali în extinderea business-ului pe piețele din România și din Europa Centrală și de Est. Ca urmare a afilierii, agenția se numește MCCANN HEALTH BRAIN & HEART.

Citeste mai mult...

Romanian PR Award 2023 își prezintă proiectele nominalizate

Comunicat PRAward xxi

Juriul Romanian PR Award anunță nominalizările la cea de-a XXI-a ediție a competiției. Proiectele nominalizate se detașează prin rigoare, creativitate și impact, consideră membrii juriului. Ediția din acest an s-a bucurat de susținerea unui juriu internațional de top, reunind competențe în comunicare din 15 țări.

Citeste mai mult...

Rusu+Borțun a recâștigat contul Superbet România

În urma unui pitch global și local desfășurat în prima jumătate a anului 2022, agenția Rusu+Borțun a recâștigat contul local Superbet.

Citeste mai mult...

GMP PR devine GMP & U, an IDEA COMPANY

Echipa management GMP

GMP PR anunță schimbarea identității de brand și extinderea serviciilor agenției. Decizia vine în urma unui amplu proces de rebranding, care a durat opt luni și a avut la bază concluziile unui studiu care s-a adresat întregii industrii de comunicare din România.

Citeste mai mult...

Romanian PR Award la cea de-a 20-a aniversare

Cover PRAward2022

Se împlinesc în această toamnă 20 ani de la prima ediție a competiției Romanian PR Award, un proiect „încăpățânat” și curajos care a reușit să adune sub aceeași umbrelă nume marcante ale breslei comunicatorilor, concurenți valoroși, parteneri entuziaști și sute de colegi care au urmărit îndeaproape evoluția industriei de relații publice.

Citeste mai mult...

Romanian PR Award 2023, sub semnul diversității

Comunicat PRAward xxi

Înscrierile la cea de-a 21-a ediție a competiției Romanian PR Award se pot face până vineri, 6 octombrie 2023.  Gala Romanian PR Award se va ține în seara zilei de 28 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel. În afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distincțiile PR Agency of the Year, PR Innovator of the Year și Best Use of PR Measurement & Evaluation.

Citeste mai mult...

GraffitiPR devine GRF+

Irina Bogdan GRF

Prin noua poziționare, GRF+ își propune să dezvolte un produs de comunicare integrat, cu o echipă multidisciplinară, axată pe crearea de conținut relevant. Agenția va pune mai mult efort pentru a construi campanii și un produs de consultanță care se concentrează pe o mai mare conexiune cu societatea.

Citeste mai mult...

Dana Oancea is a recipient of the PRO PR GLOBE Award

Dana PRProGlobeAwards

In accordance with the rules of the PRO PR GLOBE Awards, and following the nomination process, a total of 25 distinguished experts in the field of public relations from 12 countries have been named recipients of the PRO PR GLOBE Awards for 2024. They will be presented with unique statues created by students of the Academy of Arts, Novi Sad.

Citeste mai mult...

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP