29032024

Back Eşti aici:Home Articole ong-PR 2% pentru Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta

2% pentru Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta

Pin It

salvati-deltaEste reconfortant să citesc toate recomandările primite în cadrul campaniei... după organizaţiile prezentate, din mediul social şi cultural, este timpul pentru o organizaţie ecologică. Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în mai 2004, în scopul protejării Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. În cei opt ani de activitate, s-au impus prin acţiuni susţinute de advocacy pe probleme ecologice şi au demonstrat prin rezultate concrete că pot oferi soluţii problemelor majore cu care se confruntă Delta Dunării.


Campania de anul trecut al Asociaţiei Salvaţi Dunarea şi Delta a fost dedicată zecilor de mii de copii ce mor curentaţi sau asfixiaţi în plasele monofilament ale braconierilor, intoxicaţi cu plastic sau otrăviţi de fertilizatorii folosiţi în agricultura intensivă. Este vorba despre copiii pelicanilor, vidrelor, ştiucilor, raţelor cu gât roşu sau egretelor! Am strâns 7500 euro pe care îi vom investi în protecţia acestor micuţi, ne-a povestit Tea Vasilescu, PR Executive Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta.

Pentru campania de anul acesta, Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta ne atrage atenţia asupra unei noi specii pe cale de dispariţie în Delta: oamenii care au acces la şcoala. Din ce în ce mai multi copii din Deltă nu îşi pot continua studiile după gimnaziu. Cele mai apropiate licee sunt în Tulcea sau la Sulina, la zeci de kilometri de casă, iar majoritatea familiilor nu îşi permit cheltuielile de întreţinere a copiilor care studiază departe de casă. Salvează educaţia copiilor Deltei, ajută asociaţia să ofere bursele de care aceşti copii au nevoie! Găsiţi

Cred că este una dintre cele mai frumoase campanii pe care le-am descoperit anul acesta. Oferirea de burse copiilor Deltei este nu numai acces la cultură pentru aceşti copii, dar înseamnă o adevărată investiţie în aceşti oameni care vor reveni cu drag acasă, în Deltă, să aibă grijă de un asemenea paradis pe care (încă) îl avem. Vă recomand cu drag să intraţi pe site-ul asociaţiei, să descărcaţi de aici formularele salvatoare sau să spuneţi povestea mai departe. 2 % poate părea puţin pentru noi, dar pentru ei poate însemna acces la viitor.

Articolul face parte din campania 2 % pentru cauza ta, o campanie de responsabilizare socială PR România pentru redirecţionarea 2% din impozitul pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).  Aşteptăm propunerile voastre la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi veţi citi pe PR Romania poveştile ONG-urilor care au nevoie de noi.


Mulţumesc PR-lui asociaţiei, Tea Vasilescu, pentru informaţii.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP