16062024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa The Golden Book of Romanian Public Relations

The Golden Book of Romanian Public Relations

Pin It

Carte GoldenBook

Dragi cititori,

Mai avem pe stoc ultimele exemplare din volumul pe care l-am coodonat cu mare bucurie - The Golden Book of Romanian Public Relations (15 ani de practică și reperele unei industrii). Cartea a fost lansata pe 21 noiembrie la Carturesti si, spre bucuria mea, tirajul este aproape epuizat. Mai sunt doar cateva zeci de exemplare la noi si cateva la Carturesti.

As vrea tare mult sa ajunga pe maini bune  :) Doritori ? Cartea poate fi achizitionata la costul de productie – 65 RON (plus taxa de curier). Exista si varianta ridicarii din Bucuresti. Cei interesati sunt rugati sa-mi scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Volumul (464 pag, hard cover) este o achizitie & cadou ideal pentru toti cei interesati sa cunoasca stadiul la care a ajuns practica locala de relatii publice - pentru colegii din echipele inhouse, pentru consultantii agentiilor de profil, pentru antreprenori, cadre didactice, studenti si aspiranti la o cariera in PR.

Structurata in 18 arii de expertiza, cartea recupereaza si ofera publicului cazuistica locala din ultimii 15 ani si adauga, in acelasi timp, o colectie extinsa de idei si opinii despre practica actuala si viitorul profesiei de relatii publice.

In alcatuirea volumului au fost implicati 54 de editorialisti, practicieni in comunicare, din domenii dintre cele mai diverse, fapt ce confera volumului anvergura unui adevarat manual practic si un companion in analiza si studiul practicii locale de relatii publice. Volumul este deschis de condeiul a doi distinsi autori consacrati - James E. Grunig, profesor emerit al Universitatii Maryland, si Aneta Bogdan, un nume de referinta in brandingul romanesc.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP