19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Confident Communications este agenția de PR pentru Xiaomi în România

Confident Communications este agenția de PR pentru Xiaomi în România

Pin It

Mara Gojgar Confident

Agenția de comunicare Confident Communications gestionează în România comunicarea pentru Xiaomi, lider global în tehnologie.

https://www.youtube.com/watch?v=EyYd0oNld0A

“Pentru Xiaomi, Confident Communications asigură de la începutul acestui an comunicarea corporate și de brand atât pentru zona de smartphones cât și pentru produsele de lifestyle. Echipa noastră gestionează relația cu mass media; KOL & influencers; căutăm mereu comunități vibrante care împărtășesc valorile acestui brand alături de care putem contura programe de comunicare relevante, și desigur oferim serviciile conexe care ajută la implementarea ideilor de comunicare”, declară Mara Gojgar, fondator Confident Communications.

Online-ul a jucat un rol major în contextul ultimelor luni, evident, susținut de activități pilon din offline.

Un astfel de exemplu de mix offline – online a fost lansarea Seriei Redmi Note 9 în România, pregătită în offline și urmărită în online.

Am început cu o lansare la patru ace, dar, pentru că Redmi Note 9 Pro vine cu promisiunea unei experiențe de flagship într-un telefon midrange – în ceea ce privește camera, procesorul și bateria, l-am supus la teste extreme - Dragoș Boeru de la TNT Brothers a sărit cu telefonul de la 4000 de metri înălțime, Cristiana Oprea, rally driver, l-a testat în timpul pregătirilor pentru Raliul Argeșului, iar Bianca Adam (Tequila) l-a luat la o se-siune de skateboarding.

https://www.youtube.com/watch?v=VJCnInzH2jM&t=12s

După testarea extremă, cei 3 au fost invitați într-un live la Go4It, cu îndrăgitul jurnalist de tech Cătălin Nițu la o discuție cu cărțile pe față despre tehnologie și pasiuni.

Xiaomi este în România din 2019 și deja compania a înregistrat creșteri în piața locală. Fondată în urmă cu doar 10 ani, crezul Xiaomi este acela că oamenii din întreaga lume trebuie să își permită tehnologia avansa-tă cu un design de top, sloganul Xiaomi - Inovație pentru toată lumea.

XIAOMI este una dintre cele mai tinere companii de tehnologie cu ascensiune rapidă la nivel global, al patru-lea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai amplă platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate, în afară de telefoane și laptopuri.

De asemenea, Xiaomi are un portofoliu consistent de produse din gama ecosystem, cum sunt scuterele elec-trice, brățările inteligente, aspiratoarele robot, purificatoarele de aer, sau căștile wireless inteligente care se pot interconecta cu telefoanele mobile, toate fiind produse foarte apreciate de utilizatori.

ECHIPA

Din partea Confident Communications & Venus Five

Mara Gojgar, Project Manager
Dragoș Constantin, Production Manager
Silviu Vișan, PR Manager
Anca Călugăru, PR Executive

Din partea Xiaomi România
Gina Gavriliu, Marketing Manager, Xiaomi România

DESPRE XIAOMI CORPORATION
Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteli-gent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent eficiența operațională. Compania constru-iește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500 din 2020, urcând 46 de poziții, față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament. În mai 2020, compania a ajuns încă o dată în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe locul 384.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

DESPRE CONFIDENT COMMUNICATIONS
Confident Communications este o agenție independentă de comunicare de business, formată din Confident PR – divizia de comunicare și Venus Five – divizia foto & video in house.

Confident Communications este specializată în industrii cheie - consumer tech, medical communications, auto, real estate, finance și B2B.

Din portofoliul agenției fac parte companii precum Spaces, Regus, Mitsubishi, Comma Oil, Xiaomi, Interme-dicas, GFG Alliance, Liberty, Connections, MedicHub, ICT Logistics, Genesis Biopartner, Credit Value Invest-ment.

Confident Communications este membru Chartered Institute of Public Relations.

Pentru detalii www.confidentpr.com și www.venusfive.ro

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP