19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Rusu+Borțun a recâștigat contul Superbet România

Rusu+Borțun a recâștigat contul Superbet România

Pin It

În urma unui pitch global și local desfășurat în prima jumătate a anului 2022, agenția Rusu+Borțun a recâștigat contul local Superbet.

Începând cu 2019, Rusu+Borțun s-a ocupat de definirea poziționării “brand of super” exprimată prin mesajele “Împreună suntem super” și promisiunea “Hai să fim super”.

Campaniile dezvoltate de Rusu+Borțun pentru Superbet România și Superbet Polonia au contribuit la performanțe de business și de comunicare istorice pentru brand. În plus, două dintre campaniile Superbet au fost premiate cu argint și bronz în cadrul Top Art Directors Club România.

“Pe măsură ce categoria agențiilor de marketing și comunicare evoluează, profesioniștii de top, cei care aduc valoare, sunt cei care pot înțelege și ajuta la construcția unei viziuni de brand. A fost un drum extraordinar cel făcut până acum alături de Rusu+Borțun, cu proiecte îndrăznețe, cu campanii de responsabilitate socială, cu execuții creative de nivel înalt. Esența brand-ului nostru este relativ simplă, se află în numele pe care compania îl poartă. Partenerii de la agenția noastră, în frunte cu Cătălin, contribuie ca brandul nostru să continue să fie super, iar continuarea colaborării la nivel local este doar o confirmare a faptului că împreună suntem și vrem să fim și mai buni în fiecare zi” afirmă Vlastimir Vukadinovic, Marketing Director Superbet.

“După trei ani excepționali, după proiecte globale, regionale și locale, după rezultate istorice din punct de vedere creativ și de business venise momentul unei noi provocări. Când lucrezi cu un brand care vrea să ajungă cel mai bun din lume, dinamica de pitch este aparte și totul te motivează să-ți atingi potențialul. Să go super. Dincolo de orice miză pragmatică, această reconfirmare mă bucură pentru că duce mai departe un mod de lucru complementar și plăcut alături de echipele Superbet. În sport și în business, spectacolul se creează și cu zâmbetul pe buze” povestește Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Borțun.

Contul global Superbet a fost câștigat de agenția 10th Man din Irlanda, iar contul local din Polonia de agenția BBDO Poland.

În acest context, rolul Rusu+Borțun va fi să amplifice local noua platformă globală Superbet - go super și să dezvolte creație și strategie locală pentru piața românească, cea mai mare piață din portofoliul brandului.

În 2021, business-urile Rusu+Borțun au depășit 20 milioane de lei cifre de afaceri. Rusu+Borțun este un brand hybrid care crede în mixul armonios dintre gândire strategică, tehnologie, creație și spirit antreprenorial. În portofoliul agenției de publicitate se mai află clienți precum: Electrica Furnizare, Mandy Foods, Alka Group (Stretto, Plug In), Trutzi (Trutzi Real Estate, Trutzi Construct, Vivasy, Avanera), Alexander Hughes (global), Magic Jackpot, Unilever (Urban Monkey) sau ING Tech Romania. Portofoliul agentiei de consutanță, design și retorică de brand numără proiecte identitare pentru GTC, Alka Group, Morad Group, Bittnet Group, My House, Boutique Cadeaux, Liliac Winery, Ideo Ideis, Carmistin (La Provincia), Superbet Group (Investimental) Trutzi Group sau ZYX Publishing (HotNews).

Superbet este liderul pieței de pariuri sportive din România și unul dintre cei mai importanți jucători regionali din categorie.

 

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP