17052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Locuri de joacă moderne pentru copii oferite de E.ON şi Fundaţia “Pentru Societate”

Locuri de joacă moderne pentru copii oferite de E.ON şi Fundaţia “Pentru Societate”

Pin It
Începând de astăzi, 15 septembrie, copiii de la Grădiniţa nr. 6 situată pe Aleea Curcubeului nr. 4 din municipiul Botoşani au la dispoziţie un loc de joacă  plăcut, într-un mediu sigur. Iniţiativa proiectului de reamenajare şi dotare a spaţiului de joacă  din Botoşani aparţine E.ON România în parteneriat cu Fundaţia” Pentru Societate” care au suportat toate costurile aferente pentru patru spaţii similare, în valoare totală de 545.000 de euro.

În anul 2008, E.ON România în parteneriat cu Fundaţia ”Pentru Societate” a demarat un important proiect de responsabilitate socială, care reflectă dorinţa noastră de a fi cât mai aproape de comunitate şi nevoile acesteia, în cadrul căruia a fost amenajat primul spaţiu de joacă, în municipiul Sibiu. Începând cu acest an şcolar, peste 1000 de copii din patru grădiniţe din municipiile  Botoşani, Baia-Mare,  Resiţa şi Alba-Iulia se vor bucura de noi locuri de joacă, dotate modern.

În fiecare locaţie, la finalizarea lucrărilor şi-au adus aportul angajaţii E.ON, reuniţi într-o zi a voluntariatului. Aceştia au curăţat şi vopsit gărduleţele din curte, au făcut ultimele retuşuri, astfel încât copiii să fie invitaţi, la început de an şcolar, să se bucure din plin de locurile de joacă.

„Micul univers al copiilor din gădiniţa noastră era umbrit de lipsa unui spaţiu de joacă amenajat corespunzător. Lucrurile s-au schimbat radical,  datorită unor întreprinzători generoşi. Astfel, din acest an şcolar grădiniţa este locul cel mai râvnit si visat de orice copil, graţie efortului deosebit al  E.ON.si Fundaţiei "Pentru Societate". Suntem datori să le mulţumim sincer, atât noi, colectivul de cadre didactice, cât şi părinţii şi copiii, principalii beneficiari ai acestui loc de joacă”, declară d-na Mirela Maria Achirei, Directorul Grădiniţei nr.6 din municipiul Botoşani.

„Locuri de joacă pentru copii este un proiect care se înscrie în politica de responsabilitate corporatistă a E.ON România, prin care sperăm să fim mai aproape de comunitate, să ne implicăm şi să găsim soluţii la unele nevoi comunitare. Suntem bucuroşi să contribuim la asigurarea unor condiţii de joacă decente şi sigure pentru cei mici şi suntem interesaţi să îmbunătăţim mediul educativ, convinşi fiind că această implicare produce efecte pozitive pe termen lung. Suntem încântaţi să vedem că această iniţiativă a fost susţinută de angajaţii noştri prin implicarea lor voluntară. Le mulţumim la rândul nostru tuturor celor care au contribuit la concretizarea acestui proiect” declară dl. Frank Hajdinjak, Directorul General E.ON România.

La festivitatea de inaugurare a locului de joacă de la Botoşani desfăşurată astăzi, 15 septembrie, copiii de Grădiniţa nr.6 au avut parte de cadouri precum şi de un spectacol de teatru pus în scenă special pentru ei şi susţinut de actori de renume ai Teatrului Ariel din Târgu Mureş.

Lucrările de amenajare şi dotare a spaţiilor de joacă au ajuns la final şi în municipiile Baia Mare, Alba Iulia şi Reşiţa şi sunt pregătite să le aducă copiilor multă bucurie şi încredere în viitor.



Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP