19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Initiative are o nouă formulă managerială

Initiative are o nouă formulă managerială

Pin It
După mai bine de 14 ani alături de Initiative, din care opt petrecuţi la conducerea agenţiei, Octav  Popescu devine Vicepreşedinte Initiative urmând să coordoneze operaţiunile de media şi digital la nivelul întregului grup. Noul Managing Director al agenţiei este Steve Dallas, unul dintre cei mai buni specialişi internaţionali în media.

„După mai bine de 14 ani în care prin eforturile şi devotamentul său a propulsat Initiative în topul celor mai bune agenţii din România, Octav îşi extinde atribuţiile la nivel de grup, urmând a juca un rol esenţial în supervizarea operaţiunilor de media şi conexe pentru toate agenţiile noastre. Este o recunoaştere a meritelor sale şi o nouă provocare dorită de Octav! Steve Dallas, unul dintre cei mai buni profesionişti de media, preia începând de astăzi conducerea echipei Initiative. Am certitudinea că vom continua să  facem lucruri importante împreună!” declară Veronica Savanciuc, Preşedinte Initiative.

Steve are o vastă experienţă profesională dobândită în ţări precum: Marea Britanie, Ungaria sau Polonia, lucrând pentru branduri puternice: Coca Cola, GSK, L’Oreal, McDonald’s, Nestle, Philips, Renault, Sun Interbrew, The Walt Disney Company sau Vodafone.

Steve a coordonat la nivel regional şi internaţional birourile unor agenţii importante de media în Londra şi Budapesta şi se află pentru a doua oară la conducerea unei agenţii de media din România, după 4 ani petrecuţi la Moscova.

„Revin într-o ţară complet schimbată. Când am plecat la Moscova cu 4 ani în urmă, în agenţiile de media din România nu se prea vorbea de new media. Astăzi, toţi jucătorii importanţi au divizii specializate. Am plecat atunci pentru provocare. Mă întorc astăzi pentru acelaşi lucru! Cred că piaţa românească de media este la începutul unor schimbări importante; mass media se „descentralizează” şi devine un spaţiu tot mai personal. Vreau să particip la acest fenomen nu doar interesant ci şi extrem de provocator. De ce Initiative? Pentru că este un deschizător de drumuri!” spune Steve Dallas – Managing Director Initiative.

Despre Initiative:

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi new media.

Cu o cifră de afaceri de $11.6 miliarde de dolari (conform clasamentului RECMA), Initiative Worldwide numără peste 2.500 de angajaţi în cele 91 de birouri la nivel global.
Initiative este membră a Interpublic Group of Companies [NYSE:IPG] şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide.

Activă pe piaţa de media românească de 15 ani, Initiative România face parte din grupul care include: Lowe&Partners, Brand Connection, HyperActive, Lowe PR, Medic One, şi Scholz&Friends.

Portofoliul Initiative România include: Austrian Airlines, BMW, Burger King, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, KIKA , Millenium Bank, MOL România, Orange România, Pernod Ricard, Provident Financial, Sarantis România.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP