03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa I’Velo: argint la PR Award 2010

I’Velo: argint la PR Award 2010

Pin It
Succesul si valoarea sociala a proiectului de bike-sharing gratuit ,,I'Velo'' au fost premiate cu „Silver Award for Excellence”, in cadrul celei de-a opta editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a desemnat laureatii intr-o gala festiva desfasurata aseara la Palatul Parlamentului.

Valoarea acestei recunoasteri este cu atat mai mare cu cat ea a fost acordata de catre un prestigios juriu, format din 30 de membri, importanti practicieni si consultanti de relatii publice.

Proiectul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution a castigat locul secund al categoriei ,,Responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate'', dupa proiectul Fundatiei Romtelecom & DC Communication & Sign Factor: ,,Copil, caut timp. De petrecut cu parintii mei."

,,Ne bucuram ca am fost nominalizati si ca am castigat acest premiu, care se datoreaza in primul rand succesului inregistrat de biciclete I’Velo, atat in Bucuresti, cat si in tara. De la lansarea proiectului, in luna mai, la centrele de inchiriere gratuita au fost inregistrate peste 200.000 de utilizari. Vrem sa le multumim celor de la Raiffeisen Bank pentru ca au crezut in noi si echipei I’Velo, care a facut o treaba extraordinara”, a declarat presedintele Asociatiei Green Revolution, Raluca Fiser. Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

..Acest premiu este pentru noi o dovada in plus ca I Love Velo este un proiect de succes. Ne dorim ca pe termen lung proiectul sa modifice infrastructura oraselor si sa schimbe mentalitatea oamenilor fata de traficul urban.  Speram ca in viitor sa reusim sa transformam bicicleta intr-o alternativa reala de transport", a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

I’Velo este proiectul de baza pentru ideile dezvoltate de Asociatia Green Revolution in ceea ce priveste alternativa la modalitatile de transport actual, pledand pentru o viata cat mai sanatoasa, cu cat mai multa miscare. ,,Credem ca putem avea o viata mai sanatoasa si un oras mai putin poluat reinvatand sa folosim bicicleta. Din acest motiv am ales sa sustinem un proiect care sa ofere bucurestenilor sansa de a merge din nou cu bicicleta prin parc, de a se reobisnui cu acest mijloc alternativ de transport, dar si de a se recrea facand miscare intr-un spatiu verde", a declarat Steven van Groningen, Presedinte Raiffeisen Bank, cu ocazia lansarii proiectului.

I’Velo a concurat cu campanii de comunicare ale unor recunoscute agentii de PR romanesti, precum Free Communication, Grafitti PR sau Odyssey. Campaniile nominalizate la categoria ,,Responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate'' au fost:

Free Communication & Sanofi Aventis: Campania “Hula Hoop pentru Diabet - Înţelege diabetul şi preia controlul”
Fundaţia Romtelecom: Campania "Copil, caut timp. De petrecut cu părinţii mei."
GlaxoSmithKline & Civitas Global: Ziua Europeană împotriva obezităţii
Graffiti PR / Procter & Gamble: Campania Pampers-UNICEF „1 pachet = 1 vaccin”
Raiffeisen Bank & Asociaţia Green Revolution: I Love Velo (I’Velo)
Rompetrol Group & Odyssey: Împreună pentru fiecare
Tuborg România & Prospero: Umbrela Verde


Categoria ,,Responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate'' a cuprins ,,programele de comunicare concepute pentru a sustine performantele sociale ale companiilor precum si dialogul social dintre companii si principalele grupuri cointeresate. Sunt luate in considerare implicarea companiilor in domenii de impact social (civism corporatist, investitii in cercetare, educatie, cultura, sanatate publica etc), in administrarea unor probleme comunitare si de mediu" (http://www.praward.ro/pr-award/categorii.html).

Proiectul Asociatiei Green Revolution si Raiffeisen Bank a facut parte din cele 49 de campanii romanesti, care au fost atent selectionate din 110 inscrise initial.

Romanian PR Award, aflat la cea de-a opta editie, este cel mai prestigios concurs romanesc in urma caruia sunt premiate cele mai importante campanii de relatii publice si responsabilitate sociala din Romania, derulate in anul in curs organizarii concursului. Pentru mai multe informatii despre PR Award, va rugam accesati website-ul oficial http://www.praward.ro/.

Pentru mai multe informatii legate de proiectul I’Velo, va rugam sa accesati http://www.greenrevolution.ro/proiecte/detaliu.php?id=13 .
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP