28032024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Până în 2013 numărul utilizatorilor de social media din SUA va atinge 95 de milioane, iar cheltuielile pentru publicitate în aceste media vor depăşi 3 miliarde de dolari

Până în 2013 numărul utilizatorilor de social media din SUA va atinge 95 de milioane, iar cheltuielile pentru publicitate în aceste media vor depăşi 3 miliarde de dolari

Pin It
Până în 2013, numărul utilizatorilor de social media din SUA va atinge 95 de milioane, iar cheltuielile pentru publicitate în aceste media vor depăşi 3 miliarde de dolari. Acestea sunt datele relevate de un studiu de piaţă realizat de compania americană Parks Associates.

Cele mai interesante descoperiri ale studiului vizează tendinţa consumatorilor tineri de a nu se limita la spaţiul computerului atunci când folosesc aplicaţii din mediul web 2.0. Astfel, media sociale se extind la nivelul telefoanelor mobile şi al televizorului. Aplicaţii care permit vizionarea a unui program TV şi concomitent utilizarea Internetului, întreţinerea de discuţii cu prietenii prin intermediul programelor tip messenger sau publicarea de poze prin comunităţi Web, toate acestea pe ecranul televizorului, devin din ce în ce mai populare.

Aproximativ 33% dintre utilizatorii americani de broadband şi-au exprimat interesul faţă de astfel de aplicaţii combinate, iar 23% dintre ei ar vrea să vadă conţinut de tip YouTube sau Flickr la televizor. Mai mult decât atât, peste un sfert dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani îşi doresc aplicaţii de tip social media la televizor. Printre astfel de facilităţi s-ar număra jocuri multiplayer, chat in-program sau liste de tipul „cele mai vizionate programe”.

Mai multe detalii la:
http://parksassociates.ecnext.com/coms2/summary_0256-11225_ITM
şi
http://parksassociates.ecnext.com/free-scripts/document_view_v3.pl?item_id=0256-11226&format_id=PDF
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP