23042024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Doar 2% dintre firmele britanice folosesc Twitter

Doar 2% dintre firmele britanice folosesc Twitter

Pin It

Deşi este un instrument foarte popular, Twitter nu este încă integrat în strategiile de marketing ale firmelor britanice. Conform ultimului studiu efectuat de WebTrends, doar 2% dintre firmele din Marea Britanie (una din cincizeci) folosesc Twitter ca instrument de marketing, şi doar 6% au un blog propriu. Doar marketingul direct prin intermediul e-mail-urilor, analiza web, tradiţionalul advertising online şi SEO sunt instrumentele cu adevărat utilizate, cu cel puţin o treime dintre companii utilizându-le întotdeauna sau foarte des.

WebTrends Analysis & Action Research s-a bazat pe 300 de interviuri cu managerii de marketing online din companii cu peste 250 de angajaţi. Toţi respondenţii intervievaţi se bazează pe marketingul online, fie pentru a vinde direct prin e-commerce (40%), fie pentru a interacţiona cu aceştia în vederea activităţilor de marketing şi vânzări.

Mai multe detalii la: http://www.blogherald.com/2009/04/06/just-2-of-british-businesses-using-twitter-6-blogging-web-stats-show/

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP