28032024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Intel a cheltuit 1 milion USD pe activităţi de lobby în trimestrul 4 al anului 2009

Intel a cheltuit 1 milion USD pe activităţi de lobby în trimestrul 4 al anului 2009

Pin It
Intel Corp. a cheltuit 1 milion USD pe activităţi de lobby în ultimele trei luni ale anului 2009, aproape dublu sumei pe care producătorul de procesoare a cheltuit-o în aceeaşi perioadă a anului precedent.

Intel a făcut lobby pe lângă Congres pe marginea reformei imigraţiei – companiile din domeniul tehnologiei fac deseori lobby pentru a obţine reglementări care să le uşureze angajarea de talente din afara SUA – precum şi la Departamentul Comerţului, Departamentul de Stat şi Agenţia Americană a Vămilor şi Protecţiei Frontierei în legătură cu probleme care implică controlul importurilor şi exporturilor.

Intel este supusă unei restricţii cu privire la zonele unde poate produce cele mai avansate componente de calculatoare din cauza preocupărilor guvernului american cu privire la posibilele utilizări militare ale acestor tehnologii de către alte ţări.

În cel de-al patrulea trimestru al anului 2009 Intel obţinut un profit de 2,3 miliarde USD la o cifră de afaceri de 10,6 miliarde USD. Intel este producătorul nr. 1 de microprocesoare pentru calculatoare personale.


Sursa: Simple Thoughts
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP