29032024

Back Eşti aici:Home Opinii Jurnal de agentie Behind IMAGE. Jurnal de agenţie

Behind IMAGE. Jurnal de agenţie

Pin It

image-pr_2Scriem... media pitching stories, mailuri, strategii, rapoarte... scriem mult, cu şi din pasiune în fiecare zi. Pentru o clipă, însă, când a venit timpul să scriem despre noi, am avut un moment de ezitare şi emoţie totodată... Sunt atâtea de spus despre cum se desfăşoară o zi la IMAGE, pentru că fiecare zi este diferită la noi.


Un lucru e cert: limpede putem vedea doar cu inima şi astfel toate ideile vin natural. Aşa s-a intâmplat şi de data aceasta. Am ales să vă povestim acele aspecte din activitatea noastră care se repetă, dar totuşi, paradoxal, noi le trăim ca fiind noi de fiecare dată.

Ajungem dimineaţa la birou, între 9 şi 9.30. Dacă nu am apucat să citim presa acasă, fără dubiu citim ziarele în bucătăria de la IMAGE, care seamănă mult cu cea de acasă, tocmai de aceea ne şi place mult. Ziua continuă diferit pentru fiecare dintre noi. Suntem 29 şi putem spune că pentru fiecare dintre noi de cele mai multe ori ziua de lucru arată diferit chiar dacă toţi lucrăm în comunicare Smile. Când ne reunim la sesiuni brainstorming să căutam idei deştepte, atunci, da, e cert că facem toţi acelaşi lucru în ziua respectivă.

Eficienţa spunem noi, dar şi clientii nostri, este cuvântul care ar descrie felul în care ne folosim de fiecare resursă pe care o avem la îndemână în meseria de consultanţi în comunicare. Una dintre cele mai de preţ resurse ştim că este timpul, de aceea ţinem seama de el în tot ceea ce facem.image_pr1

Ne plac provocările şi adrenalina pe care le trăim in cele mai multe dintre proiectele la care avem ocazia să lucrăm. Lucrând în meseria asta şi la IMAGE, am învăţat că limitele au fost inventate pentru a fi depăşite.

Însă limitele pot fi depăşite atâta timp cât ai lângă tine colegi dragi: care să îşi înceapă dimineţile din ziua evenimentelor cu energie şi un zâmbet mare pe chip, care să te ajute să finalizezi cu succes strategia de pitch la care ai lucrat timp de trei zile cât într-o săptămână, care să îţi ofere noi şi noi idei în întâlnirile săptămânale, care să îţi îndulcească o zi toridă de vară cu o îngheţată răcoroasă, care să se bucure alături de tine la fiecare aniversare şi care să îţi comande pizza preferată de pizza day, vinerea.

Toate acestea se întâmplă la sediul IMAGE din Intrarea Carol Knappe nr. 20. Se spune că atragem şi avem ceea ce suntem. Avem un sediu special, care îţi trezeşte o emoţie când îl vezi prima oară, un spaţiu primitor, foarte frumos, care ne face zilele de lucru şi mai plăcute.

Suntem diferiţi dar în acelaşi timp foarte asemănători pentru că deşi lucrăm în echipe distincte, pe conturi, avem acelaşi sentiment plăcut de a aparţine unul altuia, de a ne preocupa unul de celălalt şi mai ales de a ne ajuta în identificarea oportunităţilor care cu siguranţă se află în fiecare problemă. Probabil cel mai important lucru care ne leagă este că ne place ceea ce facem si poate acesta e şi principalul motiv pentru care lucrurile ies bine de fiecare dată.

Dovedim acest lucru zi de zi, iar relaţia cu clienţii care odată cu trecerea timpului au rămas alături de noi nu face decât să confirme asta.

Datorită lor, albumul nostru de echipă devine din ce în ce mai stufos. De la începutul acestui an am adăugat în filele lui sute de imagini. Fie că au fost de la proiectele de employer brand realizate pentru Coca-Cola HBC România, de la lansarea noii game de electrocasnice Arctic şi Beko, de la evenimentele organizate pentru contul de îngrijire personală Unilever South Central Europe sau de la conferinţele strategice realizate pentru ARPIM, toate spun povestea IMAGE. Mai interesante decât imaginile, însă, sunt poveştile din spatele acestora, care de obicei încep prin planificări detaliate, calculate şi validate o dată, de două, de nouă sau ori de câte ori este nevoie.

Suntem douăzecişidoi, douăzecişidouă de persoane care lucrează în zona de client service, dar, care fără suportul colegilor de la trafic, productie, contabilitate, secretariat și din management (Smile) nu am putea duce la bun sfârşit toate planurile ambiţioase!

Te invităm să vii Behind IMAGE şi să descoperi o echipă frumoasă, ducând mai departe o istorie de 16 ani!

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP