25042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Rogalski Damaschin Public Relations participă la cea mai mare reuniune a agenţiilor de PR independente din lume

Rogalski Damaschin Public Relations participă la cea mai mare reuniune a agenţiilor de PR independente din lume

Pin It

Rogalski Damaschin PR participă în perioada 14 – 18 mai, la Hong Kong, la congresul anual al agenţiilor de PR independente membre PROI WorldWide (Public Relations Organization International), care reuneşte profesionişti din domeniul relaţiilor publice de pe şase continente.

Rogalski Damaschin PR este prima agenţie românească invitată la cel mai important eveniment al agenţiilor independente de PR din lume şi singura agenţie din rândul membrilor recenţi care a fost invitată să prezinte două studii de caz. Primul studiu de caz descrie campania de advocacy “Coaliţia pentru o Nouă Prevenţie 2013”, iar cel de-al doilea prezintă rebrandingul prin care agenţia a trecut în primăvara anului 2013, proces care s-a bucurat de succes şi recunoaştere pe plan local odată cu obţinerea titlului de Agenţia Anului 2013, în cadrul competiţiei Romanian PR Award.

“Este o mare onoare pentru noi ca, la nici două luni de la aflierea la reţeaua PROI, să fim invitaţi ca speakeri la cea mai mare întâlnire anuală a agenţiilor de PR. Sunt foarte mândră că am ocazia să le povestesc colegilor care conduc agenţii de PR din întreaga lume două episoade importante din anul nostru 2013. Este dovada că PR-ul valoros nu are graniţe”, a declarat Eliza Rogalski, CEO şi fondator Rogaski Damaschin PR

Subiectele dezbătute la Hong Kong ating mai multe segmente importante în orice afacere de PR, de la noi modele financiare şi integrarea strategiei digitale de comunicare în modelul de business până la tehnologii noi care vor fi în curând implementate în agenţiile de PR sau inovaţii experimentate de alte agenţii din lume, precum sistemul “Origami” de analiză a expertizei unei agenţii, sau sistemul PESO de raportare a rezultatelor şi analiză a succesului unei campanii de PR. De asemenea, discuţiile au atins şi segmentul recrutării oamenilor potriviţi pentru fiecare poziţie din agenţiile de PR şi strategii de atragere a noilor talente.
În luna martie a acestui an, Rogalski Damaschin a fost selectată să se alăture celei mai mari rețele de agenții independente de PR din lume după valoarea veniturilor nete generate - PROI WorldWide.



Rogalski Damaschin Public Relations susține că este posibil ca prin comunicare întreaga comunitate să evolueze, într-o perioadă în care consumatorii au așteptări din ce în ce mai mari de la branduri, companii şi lideri. Misiunea agenţiei este să creeze un impact social și economic pozitiv, prin idei care inspiră schimbarea în bine. Astfel, agenția promovează în practica şi limbajul curent al PR-ului conceptul de “good advocacy”, care desemnează o comunicare militantă, onestă și creativă, de natură să genereze conținut valoros și rezultate pozitive atât pentru companii, cât şi pentru consumatori.  Agenţia se structurează în două arii de specialitate: consumer PR, coordonată de Alina Damaschin, în calitate de Creative Leader şi corporate PR, divizie coordonată de Eliza Rogalski, în calitate de Strategy Leader.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP