07052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Start la înscrierile în concursul INCUBATORUL DE CONDEIE

Start la înscrierile în concursul INCUBATORUL DE CONDEIE

Pin It
Au început înscrierile pentru concursul literar național „Incubatorul de condeie”, organizat de ADLITTERA Project.  Autorii cu vârste de peste 18 ani, ale căror lucrări nu au mai fost publicate, îşi pot înscrie creațiile pe idc.adlittera.com până la data de 31 octombrie 2010, la una sau mai multe dintre cele trei secțiuni ale concursului: poezie, proză scurtă şi scenariu pentru reclamă la produse culturale.

Premierea câştigătorilor va avea loc la standul ADLITTERA Project din cadrul Târgului de carte „Gaudeamus”, în luna noiembrie.

Prin înscrierea în concurs, autorii vor avea de asemenea ocazia de a participa la o serie de ateliere creative ce vor avea loc la fiecare sfârşit de săptămână începând cu 15 octombrie timp de o lună, în care vor primi informații tehnice despre scrierea şi practicile creative de la personalități artistice tinere şi de referință ale momentului.

„Incubatorul de condeie” vine în sprijinul scriitorului amator din România, îi oferă spaţiul unde să-şi afirme aptitudinile literare dar, mai ales, îi recompensează talentul prin publicarea creației.

Prin concursul „Incubatorul de condeie” organizatorii urmăresc să crească interesul pentru cultură, educând tinerii prin lectură şi creându-le un spaţiu alternativ şi apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.


Proiectul este susținut de următorii parteneri media: semnebune.ro, csr-romania.ro, pr-romania.ro, centruldepresa.ro, studentie.ro, Lumebuna.ro, bookblog.ro, eliberadio.ro, Elevate, Three Slices.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP