28032024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Nestle anunţă un parteneriat cu un ONG pentru verificarea uleiului de palmier

Nestle anunţă un parteneriat cu un ONG pentru verificarea uleiului de palmier

Pin It

kitkat-londonNestle a declarat că va colabora cu Forest Trust (http://www.theforesttrust.org/) în scopul revizuirii propriului lanţ de aprovizionare cu ulei de palmier pentru a se asigura că nu există nicio implicare în defrişările selvelor. Această mişcare vine ca răspuns la o campanie derulată de Greenpeace împotriva companiei.

Furnizorii care nu îndeplinesc criteriile stabilite de cele două organizaţii vor fi solicitaţi să se conformeze, altfel riscă excluderea de pe lista furnizorilor agreaţi. Iniţiativa este în sine o importantă încercare de a depăşi starea de fapt în care uleiul din diferite surse este amestecat, făcând practic imposibilă identificarea cu acurateţe a sursei.

Organizaţia Forest Trust s-a remarcat pentru accentul pus pe achiziţia de cherestea, colaborând în acest sens cu companii britanice, cum ar fi Kingfisher (proprietar al lanţului de desfacere cu amănuntul a B&Q) şi Marks & Spencer.

Vezi reacţia Greenpeace: http://pr-romania.ro/pr-news-tendinte-a-cercetari/658-nestle-in-furtuna-de-foc-a-social-media.html


Sursa: Business Respect
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP