16102019

Back Eşti aici:Home Opinii Jurnal de agentie

Jurnal de agenţie Saatchi & Saatchi PR

ilustratie_ss_echipaOricât de stereotip ar parea, o zi obişnuită de muncă începe încă din pat cu verificatul mailurilor şi monitorizările pe BlackBerry, un accesoriu asociat adeseori acestei meserii, chiar şi acum în era de dominaţie a Iphone-ului .

Citeste mai mult...

Pi2 PR: Jurnal în ROZ şi GRI

mirela_pituNu încape nicio îndoială că viaţa într-o agenţie de PR este desenată în ROZ şi GRI. Lucrăm într-unul din puţinele domenii în care trecem în decursul unei zile de la agonie la extaz şi din nou la agonie pentru a ajunge din nou la extaz. Şi le trăim pe toate la intensitate maximă pentru că aşa e normal, suntem cei din linia 1. Suntem primii care ne bucurăm de o lansare reuşită şi primii la care sună telefonul la 6 dimineaţa când intervine o situaţie de criză.

Citeste mai mult...

Jurnal de agenţie McCann PR

mccanneri_1Reţeta unei bune comunicări este să înţelegem că nu există oameni buni sau răi, ci oameni cu mai multă sau mai puţină experienţă ... şi răbdare de ambele părţi.

Citeste mai mult...

Jurnal de agenţie Graffiti PR. Sau încercare de dialog cu stakeholderii

foto_jurnal_graffitiprSunt sigur că a fost un moment în viaţa voastră de PR-işti când aţi încercat fără succes să le explicaţi părinţilor voştri cu ce vă ocupaţi … Şi vă mai lăudaţi că sunteţi oameni de comunicare
Eu unul am început să mă întreb în ultimul an şi ceva cum o să explice fi-miu când o să înceapă şcoala ce face taică-su toată ziua la Graffiti PR ...

Citeste mai mult...

Behind IMAGE. Jurnal de agenţie

image-pr_2Scriem... media pitching stories, mailuri, strategii, rapoarte... scriem mult, cu şi din pasiune în fiecare zi. Pentru o clipă, însă, când a venit timpul să scriem despre noi, am avut un moment de ezitare şi emoţie totodată... Sunt atâtea de spus despre cum se desfăşoară o zi la IMAGE, pentru că fiecare zi este diferită la noi.

Citeste mai mult...

Parteneri

banca transilvania logo 2Logo-McCannPR PNG    rd logo home        Graffiti PR logo-1             

GMP logo 2         logo oxygen site        dccom LOGO nou site          Samsung logo black