19052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Alina Damaschin, Managing Director al Rogalski Grigoriu PR, jurizează la Eurobest

Alina Damaschin, Managing Director al Rogalski Grigoriu PR, jurizează la Eurobest

Pin It

alina_damaschinAlina Damaschin, Managing Director al agenţiei de Relaţii Publice Rogalski Grigoriu, va reprezenta România la Eurobest, în secţiunea PR, la cea de-a 25-a aniversare a celui mai longeviv eveniment dedicat creativităţii europene ce va avea loc la Lisabona la finele lunii noiembrie.


Alina a devenit liderul Rogalski-Grigoriu PR în urmă cu 2 ani, în timpul mandatului său agenţia câştigând un număr consistent de distincţii relevante, la competitii şi în contexte dintre cele mai diverse.

“Sunt onorată de invitaţia Biroului Român al Cannes Lions şi extrem de încântată că reprezentanţii Eurobest m-au ales anul acesta să fac parte din juriul de PR. Eurobest este festivalul care recunoaşte creativitatea europeană la cel mai înalt nivel şi reuneşte, şi în acest an, profesionişti excepţionali, din ale căror campanii sau cărţi am avut cu toţii de învăţat. Este o responsabilitate enormă, dar pe care mi-o asum cu mândria de a reprezenta una dintre cele mai talentate şi creative ţări europene, care a fost apreciată constant în competiţiile ultimilor ani. Multumesc pentru încredere organizatorilor şi multumesc echipei şi clienţilor noştri, alături de care am înregistrat performanţele care ne-au calificat!”


Cu un background construit solid în agenţiile cu pedigree ale anilor 95, Alina a migrat în mod natural spre relaţii publice, disciplina care astăzi are tot atât de mult de spus în teritoriul strategiei, creativităţii şi al schimbării percepţiilor, precum aveau cândva agenţiile de advertising cu reputaţie.

Categoria relaţiilor publice a fost introdusă la Eurobest după ce a fost iniţial lansată la Cannes Lions, în 2009.

Propunerea de a integra relaţiile publice în rândul categoriilor competiţionale ale celui mai reputat festival dedicat creativităţii i-a aparţinut Teodorei Migdalovici, cea care reprezintă Cannes Lions în Romania de peste 8 ani.

“Ca orice troublemaker veritabil, îmi place să tulbur apele, în cel mai bun sens al expresiei. Selecţia juraţilor presupune uneori să confirmi un status qvo al industriei şi alteori să descoperi şi să valorizezi noi ierarhii. E şi cazul Alinei Damaschin, cea care a preluat leadershipul uneia dintre cele mai strălucite agenţii de PR ale momentului. După doi ani de performanţă consecventă, Alina a demonstrat că şi-a meritat din plin capitalul de încredere oferit de Eliza Rogalski şi Dragos Grigoriu. Este şi motivul pentru care ea va fi juratul ce va reprezenta Romania la PR // Eurobest, în 2012”, a declarat Teo Migdalovici.


Alina Damaschin are o experienţă de 14 ani în industria comunicării, dezvoltând cu success campanii premiate la Effie în anii 2000, în egală măsură pentru clienţi instituţionali (i.e. Autoritatea pentru Protectia Copilului sau Crucea Rosie) şi clienţi comerciali (Procter&Gamble, Sony, Coca Cola, Unilever, Holcim, Caroli Foods). Sub coordonarea ei, echipa Rogalski-Grigoriu PR a câştigat, începând chiar din primul an, 13 premii şi nominalizări în competiţii importante (European Excellence Awards, Romanian PR Award, SABRE EMEA), pentru clienţi precum Siemens, World Vision, Bergenbier, Liberty Center sau Kruk International.



Eurobest – Festivalul European de Creativitate a fost lansat în 1988 şi este în prezent cea mai prestigioasă competiţie europeană pentru excelenţă, care include categoriile: Film, Print, Outdoor, Radio, Creaţie, Proiecte interactive, Media, Direct Mailing, Promoţii şi Activări, Design, PR, Campanii integrate, Conţinut mobil şi de brand, Advertising de divertisment.
Din 2008, premiile, jurizate de creativi de top, sunt acordate în cadrul unui Festival care durează două zile jumătate şi are ca obiectiv identificarea şi răsplătirea temelor relevante pentru piaţa europeană. Peste 1.300 de delegaţi au luat parte la Festival în 2011, iar până acum acesta a avut loc în Stockholm, Amsterdam, Hamburg şi Lisbon.
Eurobest este organizat de Lions Festival, mai multe detalii despre Festival găsiţi la adresa: www.eurobest.com.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP