28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Oxygen o numește pe Raluca Teodorescu în funcția de Managing Director

Oxygen o numește pe Raluca Teodorescu în funcția de Managing Director

Raluca TeodorescuÎn noua sa funcție, Raluca va coordona o echipă de profesioniști în comunicare, cu competențe în strategie de brand și engagement, social media, digital, media relations, comunicare corporativă, evenimente, online marketing și analytics design, și cu o abordare through-the-line. Totodată, Raluca va fi responsabilă pentru gestionarea portofoliului actual al Oxygen, care cuprinde preponderent companii multinaționale din domenii diverse, precum Heineken, Amway, Olympus Dairy, Garanti Bank, Mothercare, Luxoft etc.

Raluca Teodorescu s-a alăturat echipei Oxygen la începutul anului 2011 și a coordonat, în calitate de Senior Account Manager, strategii și campanii de comunicare pentru branduri și companii precum Garanti Bank, Olympus Dairy, Skoda, Divertiland, LacertA, ETI European Food Industries, Neoset, WU Executive Academy sau Accace. Anterior Oxygen, Raluca Teodorescu a acumulat o experiență de 11 ani în presă, ca reporter și editor la publicații precum Ziarul Financiar. În perioada 2004-2011, ea a activat în agenția de presă Mediafax, unde a coordonat departamentul de media&advertising și ulterior pe cel de marketing, din funcția de Marketing Manager.

„Raluca este în primul rând un om deosebit, dinamic, deschis și de încredere, și totodată un profesionist de excepție, cu peste 15 ani de experiență în domeniul comunicării. Numirea în funcția de Managing Director a venit deci firesc, ca parte a strategiei Oxygen de a crește, a-și diversifica serviciile și de a fi și mai competitivi și agili în domeniul comunicării. Totodată, ne menținem obiectivul strategic de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, astfel încât să genereze cele mai bune rezultate pentru clienții noștri”, spune Tereza Tranakas, Managing Partner al Oxygen.

Tereza Tranakas, fondatorul si Managing Partner al agenției, își va concentra eforturile pe strategia de dezvoltare a companiei.

Oxygen este un partener de încredere pentru organizatii, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agenția pune la dispoziția clienților expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting etc. -, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relații cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat rețelei internaționale de comunicare Global One Communication (GOC), care reunește o serie de agenții independente din Europa, cu prezență globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a rețelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educație, financiar sau farma.

Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau Romanian PR Award, Oxygen are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft etc.