24042024

PR News

Newsletter PR Romania

 

Dezbateri

Articole

Interviuri

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Chestionar PRoust: Raisa Beicu

Raisa ocupă în prezent poziția de PR Manager la Globalworth, liderul pieței de b...

Traian Ţeglet, PR Consultant SmartPoint, premiat de Kingston Tehnology

Pin It
SmartPoint, companie independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia), a obţinut premiul “Best Kingston Local PR Rep 2011” din partea Kingston Technology Europe. Distincţia a fost acordată lui Traian Ţeglet, PR Consultant SmartPoint, pentru rezultatele campaniilor derulate anul trecut.

“Kingston premiază excelenţa atât la nivel global, cât şi la nivel local.  Apreciem atitudinea proactivă a SmartPoint şi vom continua să dezvoltăm împreună proiecte importante şi în 2012”, a declarat Emilie Beneitez Lefebvre, PR Manager Kingston Technology EMEA, în cadrul întâlnirii anuale a agenţiilor de PR Kingston din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), desfăşurată la Londra.

“De-a lungul colaborării din ultimii patru ani, am reuşit să concretizăm împreuna o serie de campanii de succes, de la lansarea primelor SSD-uri Kingston la recentul record mondial de overclocking pentru memorii, stabilit în România. Suntem siguri că vom avea reuşite cel puţin la fel de importante şi în anii ce vor urma”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Moldova şi Bulgaria.

Traian Ţeglet s-a alăturat echipei SmartPoint în 2010, ca PR Consultant, având o experienţă de trei ani în presa IT. “Mă simt onorat de recunoaşterea primită din partea liderului mondial în produse de memorie, Kingston Technology. În acelaşi timp, consider că acest premiu este confirmarea lucrului in echipa, ajutorul colegilor mei având un aport semnificativ în realizarea campaniilor de succes din anul precedent”, a declarat Traian Ţeglet, PR Consultant SmartPoinint. “Îmi doresc să continuăm campaniile începute anul trecut, dar să dăm startul şi la o serie nouă de proiecte, menite să poziţioneze produsele companiei Kingston Technology drept un “must have” pentru o gamă cât mai largă de utilizatori”.

Echipa implicată în dezvoltarea şi implementarea strategiei de PR îi include pe Octav Stefan, coordonator PR, Veljko Davidovic, PR Executiv în Serbia, şi pe Adrian Munteanu, PR manager.

Traian Ţeglet a obţinut acest rezultat într-o competiţie care a reunit proiectele reprezentanţilor a 20 de agenții din pieţe dezvoltate precum Marea Britanie, Germania, Franţa, Africa de Sud sau ţările nordice.

Este cel de-al treilea an consecutiv în care agenţia primeşte un premiu de la Kingston Technology pentru rezultatele din România şi Serbia. În 2010, SmartPoint a primit “Best Kingston EMEA Campaign”, iar în 2011 a obţinut “Best Kingston EMEA Agency”,  pentru activitatea din 2010 din Serbia. 

“Primul loc in EMEA în 2011 este o recunoaştere internaţională majoră pentru echipa de PR SmartPoint. Reflectarea în plan global a rezultatelor campaniilor implementate în România este un succes la fel de important. Acest rezultat vine să confirme rezultatele foarte bune din ultimii ani atât în România cât şi în Serbia, unde acoperim activităţile de PR pentru Kingston Technology. Proiectele dezvoltate în jurul comunităţilor de entuziaşti şi sincronizarea la priorităţile pe liniile de business în execuţia planului de comunicare au făcut diferenţa în 2011”, a declarat Cătălin Pătrăşescu, Managing Partner SmartPoint.


Cele mai importante proiecte de comunicare dezvoltate de Traian Ţeglet în 2011 şi premiate de Kingston s-au concentrat pe lansarea şi poziţionarea tehnologiei de stocare SSD (solid state drive) şi pe lansarea HyperX SSD. Campania pentru memoriile din segmentul de utilizatori entuziaşti HyperX a inclus un eveniment in care s-a recordul mondial de overklocking (procedeul prin care o componentă hardware de calculator este forţată să funcționeze la frecvență mai mare decât cea specificată de producător) a fost comunicată la nivel global de Kingston Technology. 

Parteneriatul dintre Kingston Technology şi SmartPoint a pornit în 2008, în urma unei selecţii locale. Un an mai târziu, pe baza rezultatelor obţinute, colaborarea cu SmartPoint a fost extinsă şi în Serbia.

Cu premiul “Best Kingston PR 2011”. SmartPoint a devenit cea mai premiată agenţie la nivel EMEA în cei patru ani de parteneriat cu Kingston.


Fondată în 1987, Corporaţia Kingston Technology oferă o gamă variată de produse de memorie şi servicii concepute pentru optimizarea productivităţii şi a performanţelor de sistem. Corporaţia Kingston Technology, formată din companiile Kingston Technology Company, Inc. şi Kingston Digital, Inc., este unul dintre cei mai mari producători mondiali de module de memorie şi unităţi de stocare pentru dispozitive multimedia.

Înfiinţată în 2005, SmartPoint este o companie independentă de consultanţă în comunicare la nivel regional şi gestionează conturi precum: Ascendis, BenQ, eMAG, Kingston Technology, Mio Technology, Miele, Network One Distribution, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.
SmartPoint derulează operaţiuni la nivel regional - Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Slovenia fiind ţările acoperite pentru consultanţă în relaţii publice şi marketing. Printre conturile regionale se numără Cisco Serbia, Durex, Epson, Fuji, Nivea, QlikTech.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.smartpoint.ro.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP